PR CUAET
-
Дякую за відповідь! А не підкажете де більше можна ознайомитися з інформацією?
-
Так - зможете продовжити на термін дії чоловіка! Успіхів!
-
термин черная дыра использую я изза цензуры чата. вообще это *опа мира, на самом деле. это такое место, куда рандомно попадают анкеты, которые там застрают и оттуда никак их не вытащить. звони/пиши, никакого резултатта. вот по сообщениям и отзывам очень многих людей анкеты, поданные июнь- август, застряли в этой дыре без движения. просто так получилось. ничего с тем, что там что-то заполнено не так, нет. когда-нибудь, до них тоже дойдет очередь. но это может быть очень нескоро. естно, в черную дыру может попасть любая анкета, включая пр и гражданство
-
ну ось учасниця вище написала, що у неї по ноутсах security and info sharing вже пройдено. Медицину, напевне, можна побачити. Подивитись, чи не застрягли на додатковому comprehensive security check. Чи не було дозапиту документів, якого я чомусь могла не побачити. багато чого можна дізнатися з ноутсів. Якщо AOR є, до робота над заявкою, по ідеї, мала би вже вестися. Ви, напевне, спутали із випадками, коли ще AOR не отримали. Там дійсно ніби нічого не можна ще побачити
-
Получили Requirement letter. Запросили подтверждение того, что супруг -гражданин Канады, попросили оплатить сбор за рассмотрение 575$, и попросили current address. Зачли медицину. Да а подачи -23.11.2023. это eligibility или промежуточный этап- запрос? Спасибо за ответ всем, кто знает или уже получал подобные письма
-
Добрый день. Мы въезжали по SJTD и на границе нам был выдан work permit и trp. Внутри Канады я подавалась на снятие ограничений и мой WP был продлен еще на год (в 2023). Подавала мужу - продлен не был. В work permits указаны данные паспортов. Сейчас нужно подавать на WP. TRP действителен до 2025/10/27. Подскажите, как поступить?
-
Загалом навчатися можна лише на стаді або на візітор (якщо у супроводі одного з батьків), а працювати лише на ворк перміт. АЛЕ під час куает багатьом прямо у ворк перміті ставили помітку, що можна ходити до середньої школи. Тому дивіться ворк перміт. Якщо там нема помітки «може навчатися», тоді треба продовжити візітор рекорд або найкраще зробити стаді. Статус у заявці на SP писати візітор згідно візітор рекорд
-
Знайшла посилання де є інформація, про дійсний медогляд на 5 років: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
Вітаю! Завжди прислухалась до Ваших порад і буквально до минулого тижня всім так і радила. Але нещодавно імміграційний консультант, мені здається, що саме в цій гілці, дала пораду все ж таки подаватися на Study або VR. І ще, важливо передивитися всі умови в WP. Бо в WP у моєї дитини, як виявилось, написано, що навчатися по WP не можна. Тому порада передивитись уважно всі документи і вирішувати, на що податись. Зараз перешлю те повідомлення, можливо комусь стане в нагоді.
-
В армії платять гроші, якраз вистачить на оренду, і роботу довго шукати не треба буде.