PR CUAET
-
Наш с вами ужас ожидания длится уже 6-7 месяцев… 😩
-
И просто ввести абсолютно те же данные, загрузить то же фото и медицину с августа ( все зеркально)? Из того же самого портала, где шла загрузка original OWP extension? Заплатить, перекреститься и ждать? 🙏🏻
-
Так і є. Я не правильно розумів. Тепер гадаю чи дадуть нам номінацію з моїм ноком (бо буде знову зелене світло будівельникам та IT).
-
Одни пишут,что получили за три недели. Другим второй месяц ничего не приходит. Видимо все зависит от офицера.
-
www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD_f.pl?Function=getVD&TVD=122372&CVD=122376&CPV=1311&CST=01012011&MLV=4&CLV=3
-
Дякую)
-
в мене був місяць дедлайну
-
Щасливчик ви, тому що до жовтня!! в людей немає можливості записатися на візит окрім черги очікування.
-
Здравствуйте Вы получили ответ на свой вопрос? У меня такая же ситуация
-
На ендорсмент мене подали наприкінці березня 2024. Отримала всього за 5 тижнів, із дозапитом. На федеральний етап подалась в середині червня, AOR на початку вересня. Галіфакс
-
Ні. Після eCOPR дні відраховуються
-
Офіційно ніяк 🤷 сподіватися що прийдуть листи з кнопкою підтвердити слот за 30,7,3 дні до візиту!! Тим часом чекати на пропозицію від черги очікування.
-
Якщо пришвидшена то DHL, Укрпошта поки ще не не напрацьована. Якщо не до кінця березня вам потрібно то взагалі нічого не замовляйте диппоштою дійде
-
Є питаннячко для тих хто може знає, як податися на електронну чергу в дп документи і Європі, якщо нема українського номеру телефону (там можна тільки український вбити)?
-
Таке саме відчуття...
-
Сьогодні отримала портал 1, а GCKey все без змін, ні eligibility ні final decision, тільки медицина зарахована 4 січня, все in process. Так що не факт...
-
Интересный вопрос, а нужно ли submission letter подписывать вручную?
-
Чи можна на tfsa закинути гроші з укр рахунків?
-
Якщо ви зможете отримати скан нового паспорта з консульства, тоді і можуть новий паспорт прийняти.
-
Ні, рахується з дати екопр і дні, що були в Канаді. Сін ні до чого
12 Jan 2024, 17:45
416755/467035
15 minutes ago