PR CUAET
-
Если до конца марта не пришлют ничего,то да.
-
Означает, что скоро засчитают медицину. 16го? За вами буду :)
-
Each community has designated certain employers to make job offers. Check their website to see the list of designated employers Ось тут навігація : www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/rural-franco-pilots/rural-immigration/job-offer.html І перейдіть, будь ласка, в гілку рурал: t.me/prcuaet/196581
-
Добрий вечір, спільното! Потребую поради. На початку січня на трекері помінявся статус на Final decision. Я отримав лист вислати їм фото, підтвердити свою адресу в Канаді та підтвердити декларацію що я дійсно тут. Також, в трекері зʼявився номер CORP, документу жодного я не отримав по електронній пошті, та немає можливості нічого завантажити з тренеру. Питання: скільки займає часу на отримання підтвердження електронного документу eCORP? Задумуюся, що якщо це дуже довго, то можливо варто продовжувати work permit? Мій поточний дійсний до листопада, і так само бачу що дійсність CORP до листопаду. Наперед дякую 🙏
-
У мене у доньки написано що не може навчатися, але то не розповсюджується на школу. І перед тим як продовжувати ворк перміт, я ходила в комісійон сколяр і питала що їм треба, бо у нас є візитор і ворк, на що мені подаватися на продовження. Вони сказали що вам треба те і продовжуйте, діти вчаться в школі так як батьки мають перміти. Мене ніхто і не питав ті продовжені перміти, ніде я їх не показувала. Провінція Квебек
-
Lilico працюють з Квебек
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка як ви підписали цю форму! Не можу поставити підпис і завалідувати!
-
Да,Я пропустила пару месяцев в хронологии в одной из форм, в конце письма eligibility попросили дополнить эти пару месяцев. Та форма, где надо было указать работу за последние 10 лет , не помню название.
-
Доброго вечора! Скажіть,будь ласка,може в когось була така ситуація , що аккаунт заблокований через неправильні відповіді на питання з безпеки??? Дуже потрібна допомога🙏 Дякую!
-
Так. Тільки для нерезидентів воно зветься Foreign Licensee. Після отримання PR, обмінюється на P.Eng. А інших варіантів я там і не бачив.
-
Ого😳 а потім після того як ви надали документи, то через скільки часу дали номінацію ?
-
Про цю форму я згодна, не потрібно