PR CUAET
-
Lilico працюють з Квебек
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка як ви підписали цю форму! Не можу поставити підпис і завалідувати!
-
Да,Я пропустила пару месяцев в хронологии в одной из форм, в конце письма eligibility попросили дополнить эти пару месяцев. Та форма, где надо было указать работу за последние 10 лет , не помню название.
-
Доброго вечора! Скажіть,будь ласка,може в когось була така ситуація , що аккаунт заблокований через неправильні відповіді на питання з безпеки??? Дуже потрібна допомога🙏 Дякую!
-
Так. Тільки для нерезидентів воно зветься Foreign Licensee. Після отримання PR, обмінюється на P.Eng. А інших варіантів я там і не бачив.
-
Ого😳 а потім після того як ви надали документи, то через скільки часу дали номінацію ?
-
Про цю форму я згодна, не потрібно
-
Главное чтобы написали письмо, что уровня англ достаточно. Зависит еще от офицера, кто-то может докопаться, но им нужны строители, поэтому не думаю. А сколько ждёте уже? Я уже 5 месяцев жду, не думаю, что что-то в этом году будет, к сожалению, рассматриваю другие варианты подачи
-
@OstapBosak допоможи плз Дяка
-
Знаю, що в Україні, щоб поповнити InteractiveBrokers то люди брали валютну карту моно з неї закидали на Revolut і вже на IB. Або як варіант може вийде через Wise. Але гарантії нема це що я чув. Можете спробувати.