PR CUAET
-
Дуже дякую!
-
Я прикріпила ваше питання до людини, яка знає по роду своєї праці все.
-
@OstapBosak підтвердить , будь ласка
-
Дуже дякую! Я лише на номінацію Альберти подаюсь, хочу всі переклади одним махом зібрати.
-
Доброго дня. Чи буде запис цієї сесії?
-
Это там где ноки
-
Подскажите пожалуйста кто знает , какие необходимо предоставить документы доказывающие родство между братьями , когда мать одна , а отцы разные
-
А что такое teer? Простите если задала глупый вопрос , просто думала что на celpip два варианта это либо 4 или 5 минимальный бал для подачи 🫣😅
-
Я не знаю, бо заповнювала адвокат.
-
Заздалегідь не потрібно, але можуть запросити нову, а можуть і не запросити. Різні випадки
-
Залежить від роботи, якщо тір 4-5 то 4444, якщо 3-2-1 то 5555
-
дивлячись який TEER
-
Зрозуміла. Проблема.
-
довідку отримав рік назад, з Канади не виїжджав, десь було підтвердження у чаті що не потрібно оновлювати, зараз тільки на етапі очікування отримання номінації. Чи потрібно оновлювати довідку?
-
Я вже понад рік не можу зареєструватися у Торонто. Дивлюся упродовж доби у різні періоди часу...(((
-
А у вас вже є документ зі статусом знаходження у Канаді - візіторрекодс у дітей з довгим строком до 3 років, под який ви зараз намагаєтесь отримати і нові візи?
-
Тоді на додаток її свідоцтва про переміну прізвищ (свідоцтво про шлюб)
-
В одном фамилия первого мужа, в другом - второго мужа . Соответственно у братьев разные фамилии
-
Там непотрібний профіль. Не інтернет, a listownie. Там є інструкція саме в цій вкладці - після того, як натиснули на listownie. Треба скачати форму-заяву, роздрукувати її, заповнити і підписати, і вислати на вказану адресу. Відповідь прийде на вказану Вами зворотню адресу. Коли перейдете за посиланням, спочатку натисніть listownie
-
В свидетельствах о рождении у матери разные фамилии
12 Jan 2024, 17:45
41683/429963
6 minutes ago