PR CUAET
-
подкрепить документ про учебу в школе Letter of Enrolment, Class schedule, и написать письмо что ребенок в школе учиться, это письмо с провинции или территории не нужно так как он школьник. Также у меня такое ощущение что вы когда отвечали на вопросы в портале,что то не то нажали , недавно подавал study permit такого не было.
-
Всім привіт. Я працюю конструктором вже 1.5 роки в Калгарі. Маю диплом спеціаліста КНУБА - ПЦБ. По приїзду подався на ЕІТ, мені поставили вимогу здати екзамен FE який я здав через пів року і отримав EIT. Два місяці назад подався на P. Eng. і зареєструвався на NPPE екзамен, тепер готуюсь, буду здавати через 2 місяці. Загальні поради: 1. Якщо ви в Альберті - запишіться на консультацію до Directions for Immigrants (перша строка пошуку в google). Вони надають консультацію з приводу працевлаштування і курси підготовки до екзаменів FE, NPPE. Можливо ще якісь, треба питати. Безкоштовно. 2. Якщо у вас немає P. Eng - не подавайтесь на вакансії з посадами які містять слово engineer інакше вас відразу ставлять в ігнор і на реальні для вас вакансії вас не візьмуть. І в резюме в себе не вказуйте що ви подаєтесь на інженерні вакансії (все що містить слово engineer)тільки designer …. і щось на кшталт того. Слово engineer тут захищено актом всіх провінційних ассоціацій і якщо використовувати його не правильно то можна отримати дисциплінарне. 3. Щоб подаватись на P. Eng. відразу потрібно не менше 10 років досвіду роботи (не канадського) - інформація від Direcrions for Immigrants, і це мені ще підтвердив один колега. 4 роки це якщо тільки канадського досвіду.
-
Підкажіть, чи треба створювати окремо заявку для OINP, якщо створив EE та вказав, що живеш, працюєш та плануєш залишатися в Онтаріо? А то бачу йде мова про окрему бальну систему для OINP, тож хочеться розібратися в цьому
-
Друзі, тримайте список корисних додатків та сайтів для розвитку ваших дітей: 📖 LogicLike — розвиваючі логічні задачі та головоломки для дітей. 📖 Kahoot! — інтерактивні вікторини для навчання у формі гри. 📖 Duolingo — для вивчення мов у зручному форматі. 📖 На Урок — тести, завдання та навчальні матеріали для школярів. 📖 Edera — безкоштовні онлайн-курси з різних предметів. А якщо хочете, щоб навчання було ще цікавішим та ефективнішим, запрошуємо до нашої школи RIST!
-
Я взагалі в липні...сумно,хто ж знав ,що так буде з програмою
-
С 21 января опросник поменяли и этот документ требуется
-
требования к тому, сколько лет браку должно быть для подачи нет. но есть то, как выглядит ваша история. если вы знакомы 2 мес, только поженились и подались на пр, то сложно поверить, что это чистая любовь всей жизни, а не ради пр. убедить офицера в искренности будет крайне сложно. если вы прожили в браке 2 года, у вас есть общие дети, вы живете вместе и у вас у каждого это первый брак, то тогда даже в форме нет требования предоставлять какие-либо доказательства чистой и светлой любви. если вы знакомы 10 лет, 5 лет живете вместе (причем это все можно документально подтвердить, включая ваши встречания 10 лет назад) и вот только сейчас поженились и сразу подаетесь на пр, то естесно свежий брак никаких подозрений не вызовет. все рассматривается в контексте. но правило общее: задайте себе вопрос- поверит ли офицер, что у вас чистая любовь на всю жизнь или это все ради пр, потому, что удобно
-
Оце пост інженера! Все по ділу, все по полицям. Але на сайті APEGA написано 48 місяців і з самої APEGA мені відповіли 48 місяців, навіть українського. Якщо це брехня, то я засмучусь і буду скаржитись в ООН 😁 Окрема дяка за наводку на Directions for immigrants!
-
Просто переживаю, что в случае отказа отменят действующий Ворк Пермит.
-
Спасибо за информацию 😊 Мы вместе 3 года и приехали и жили вместе. На момент когда я подалась на пр, у нас не хватало подтверждения, что мы живем вместе, так как покупка машины на мое имя, аренда на его имя. Но решили узаконить отношения. Меня просто интересует, нужно ли кроме сертификата о браке добавлять дополнительные фото и документы для подтверждения, что мы еще до брака были вместе и брак не ради пр. Я переживаю, чтобы они просто не отклонили заявку, потому что брак свежий. Возможно я сразу добавлю доказательства, что мы 3 года вместе. Детей еще пока что нет.
-
Для видачі резерв не потрібен, в Торонто видали на днях без проблем, ні у кого не питали. Для подачі на паспорт, вже зовсім інша історія