PR CUAET
-
Є я вас скину
-
Ну, я ж зараз не P.Eng працюю. Два роки тому, мне взяли як Maintenance Mechanic на виробниче хімічне підприємство. А рік тому, звільнився мій босс і я взяв на себе всі технічні питання виробництва. Тепер я і переговори веду з постачальниками і підрядниками, і організовую перенос обладнання із цеха в цех через весь Калгарі, і насоси ремонтую власноруч 😂 А ось, що робить P.Eng я не знаю. Якщо це проектування, то це не моє. А якщо завод побувати комусь треба у чистому полі, то звертайтесь 😎
-
Але по факту 44 тисячі номінацій на на 10 років вперед черга
-
++, і револют, і вайз працюють
-
Такого графіка не існує. Приблизно раз на три місяці. Може бути і 4-5, а може і 1-2. МЗС не звітує що коли буде, це закрита інформація.
-
І тоді просити TRP як один з варіантів? І просити early resolution of misrepresentation?
-
Скажіть як провінція саскачеван ставиться до тих хто переїжає до них с других провінцій для пр бо там найлегше отримати пр??
-
напишіть краще напряму t.me/m/IeMXaof3NTZi
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5554-applying-remain-canada-temporary-resident-permit-holder.html
-
Нажаль багато міст пішли на паузу з видачею листів(
-
Не засмучуйтесь, хай все в Вас буде добре!
-
Слоти не підтверджені за 3 дні до прийому часто потрапляють в систему, а не в чергу очікування. Тому бувають щасливчики яким вдається піймати слот на найближчі дні.
-
Ні, але чув випадки. Зберігайте paper trail про походження коштів - інвойси і т.д.
-
Я про P.Eng пишу, камон)))
-
Засмутили ви мене, дівчата, на ніч глядя 😊 Ну і ладно, буду далі гайки крутити :)
-
Доброго вечора, таке питання, не можу завантажити файл с паспортом, вже і стиснув, сайт просто не пропускає і не пише що якась помилка. В сьому може буди причина?
-
я так розумію, знов людський фактор. на сайті взагалі нічого про EIT, тільки 48 міс досвіду, а про факту - різним людям говорять різне. кому рік в Канаді проробити, ось Ви 2 пишете..
-
Коли переказували питань зі сторону банку не було?
-
Так, частину кешем декларував, все інше як вище зазначили через Wise та Revolut переказував
-
16-17 серпня отримують, почекайте ще з місяць
12 Jan 2024, 17:45
416946/461261
2 minutes ago