PR CUAET
-
Коли переказували питань зі сторону банку не було?
-
Так, частину кешем декларував, все інше як вище зазначили через Wise та Revolut переказував
-
16-17 серпня отримують, почекайте ще з місяць
-
Можна піти погуляти, головне вчасно повернутися. Буває що коли є вікно( немає по якісь причині людей на виготовлення паспорту) можуть видати готові паспорти. Але якщо бачите чергу, то спокійно можна йти на прогулянку.
-
P.Eng має штамп і право підпису на проектній документації, цікаво що Вам скажуть, пишіть! і удачі в будь-якому випадку
-
Чи краще в банку уточнити?
-
Скиньте будь ласка як виглядає дозвіл одного з біологічних батьків на знаходження в Канаді дитини з іншим з батьків. Для ПР
-
Доброго дня! Якщо в заявці CUAET було помилково вказано інформацію, наприклад, не той study level підтягнуло в розділі освіта. То як краще робити при поданні на новий ворк перміт ? Вказати вже правильно? Потрібно додавати якісь уточнення додатково?у когось було таке?
-
Тоді заповнювали в аеропорту дані про гроші? Чи де це можна заповнити?
-
Не треба продовжувати ворк перміт. ECOPR прийде скоро. Від одного дня до приблизно трьох місяців, як пощастить. Ви вже майже done. Залишилось зовсім трішки
-
Я маю на увазі що для P.Eng треба 2 роки під керівництвом апежського P.Enga. Цей Ваш керівник повинен буде заповнювати форми про Ваш досвід-що він дійсно був інженерний, там декілька домейнів.
-
Ну там так про EIT наче немає. Є 48міс engineering experience. Мій чоловік не був EIT взагалі, тому не підкажу.
-
Дякую за відповідь. Чи знаєте когось, хто нещодавно створив акаунт у EE, і отримав цих додаткових 50 балів? А то подруга створила 2 тижні тому і жодного балу не було додано 🤔
-
4 років досвіду треба як EIT
-
В приватні до вас написав.
-
я розумію. я кажу, немає на сайті APEGA вимоги скільки треба пропрацювати як EIT для подачі на P.Eng
-
Дякую
-
Подскажите для Wes нужно только образование после школы или школа тоже должна быть?
-
Ооооох… то було 20, тепер 21… Що ж це коїться, вони там подуріли зовсім чи цо!?
-
Я так розумію що також можуть впливати інші фактори такі як діти, сімʼя і робота?
12 Jan 2024, 17:45
416963/461261
about a minute ago