PR CUAET
-
Я вже понад рік не можу зареєструватися у Торонто. Дивлюся упродовж доби у різні періоди часу...(((
-
А у вас вже є документ зі статусом знаходження у Канаді - візіторрекодс у дітей з довгим строком до 3 років, под який ви зараз намагаєтесь отримати і нові візи?
-
Тоді на додаток її свідоцтва про переміну прізвищ (свідоцтво про шлюб)
-
В одном фамилия первого мужа, в другом - второго мужа . Соответственно у братьев разные фамилии
-
Там непотрібний профіль. Не інтернет, a listownie. Там є інструкція саме в цій вкладці - після того, як натиснули на listownie. Треба скачати форму-заяву, роздрукувати її, заповнити і підписати, і вислати на вказану адресу. Відповідь прийде на вказану Вами зворотню адресу. Коли перейдете за посиланням, спочатку натисніть listownie
-
В свидетельствах о рождении у матери разные фамилии
-
Свидетельство о рождении, там где мать одна
-
Щось взагалі не зрозуміло. До чого начальник к процесу отримання вами воркперміту? Ви пишите про закритий чи відкритий воркперміт? Подаватися на що завгодно можна хоч кожен день - платить та подавайтися. Ніхто вам по рукам не б'є. Але ж будете тратити гроші та отримувати потім відмову. Ціль подання яка? Просто подавати?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка щодо LMIA JOB OFFER, я працюю в компаніїї вже 10 міс, в мене офер без терміну дії і тд, і питання чи потрібно робити LMIA Job Offer для подачі на PR та як його зробити оскільки мене вже найняла компанії (а LMIA зазвичай робиться до того як тебе взяли) дякую!
-
6.11 подача на номінацію 15.01 отримали. Міняли місце роботи з тим самим ноком в процесі номінації
-
Достаточно только свидетельства о втором браке , где фигурирует эти две фамилии?
-
Я тоже доказую что можно или закрытый ворк пермит от начальника или получать PR . А муж доказывает что можно онлайн самому обновить ворк пермит и помощь начальника не нужна никакая. Что это за бред? Он обманывает? Недопонял?
-
Еще вопрос , военный билет нужно будет подгружать?
-
Просто заходила у 19 годину в п'ятницю та бачила слоти. Людина потім навіть у цю суботу записалася в ці години
-
Слоти ввечері в 5 чи в 5.30 відкривалися влітку. В Оттаві. Слідкуйте бо час в ріщних місцях відрізняється.
-
Да не, так тоже нельзя. Каждый день и на что захочешь. Тем более если закрытый пермит...
-
Если несложно, поделитесь ресурсами, которые использовали для подготовки. И/или вокабуляром, если он есть в открытом доступе🙏
-
Ви впевнені? Це яке консульство і коли ви бачили ці години?
-
Благодарю)
-
Скажіть будь ласка, скільки слів ви вивчали нових в день, коли готувалися до екзамену?
12 Jan 2024, 17:45
41697/433085
5 minutes ago