PR CUAET
-
Достаточно только свидетельства о втором браке , где фигурирует эти две фамилии?
-
Я тоже доказую что можно или закрытый ворк пермит от начальника или получать PR . А муж доказывает что можно онлайн самому обновить ворк пермит и помощь начальника не нужна никакая. Что это за бред? Он обманывает? Недопонял?
-
Еще вопрос , военный билет нужно будет подгружать?
-
Просто заходила у 19 годину в п'ятницю та бачила слоти. Людина потім навіть у цю суботу записалася в ці години
-
Слоти ввечері в 5 чи в 5.30 відкривалися влітку. В Оттаві. Слідкуйте бо час в ріщних місцях відрізняється.
-
Да не, так тоже нельзя. Каждый день и на что захочешь. Тем более если закрытый пермит...
-
Если несложно, поделитесь ресурсами, которые использовали для подготовки. И/или вокабуляром, если он есть в открытом доступе🙏
-
Ви впевнені? Це яке консульство і коли ви бачили ці години?
-
Благодарю)
-
Скажіть будь ласка, скільки слів ви вивчали нових в день, коли готувалися до екзамену?
-
А ворк перміт відкритий тільк на 3 роки і потіи ніяк його не подовжити? Правда ж?
-
По факту . Чи можлиао онлайн продовжити ворк перміт? Він же нам тільки на 3 роки дається.а потім тільки або закритий коли начальник спонсує або ніякий. А він мені доказує що ще якийсь є..подаєшся на візітор а потім ворк перміт онлайн відкритий ворк перміь
-
Але в інше місто далеко їхати, нажаль(
-
Спробуйте інше місто вибрати.в мене так було.
-
Не було такого, що вчила під екзамен слова. Речення цілі зубрила, це було) деякі репетитор порадила, а деякі я вже дивилася по книжці ситуації і думала, що можна спитати. Десь питань 30 написала, десь 20 вивчила напам'ять. Також до другої половини - там де розмова - писала універсальні відповіді типу - послухай мене, я тобі дурного не пораджу - і також їх завчала. Ще 10 прислівь вивчила) Готувалася десь 1 місяць, 5 уроків з репетитором, яка готує під цей екзамен, взяла і сама кожний день займалася. Плюс тоді ішов у мене останній місяць францизасйону
-
3 секунди і слотів не має. Навіть якщо встиг час вибрати все рівно п ше що він вже зайнятий
-
Муж всегда обманывает. Не верьте ему.
-
Це був сарказм
-
Добрий день Відправляли Canada Post у Варшаву
-
Как сделать новый ворекПермит поделитесь инструкцией 🙏🙏🙏
12 Jan 2024, 17:45
41707/449403
less than a minute ago