PR CUAET
-
Це про Манітобу. А ви в гілці Саскачевану.
-
Роботодавець має подати вашу аплікацію на ендорсмент
-
Я думаю, що у вас не буде жодної інформації. Я запросила їх, бо у мене подача 30 жовтня і елиджибл був ще в червні.
-
Я сьогодні отримала нотіси на 17 сторінок. Там тільки моя інформація. А вже зраділа думала аор прийшло но нє…
-
Спасибо. Она просто только устроилась на эту должность (предыдущая ушла в декрет) и видимо не все знает ((( написала я все заполнила, можете апплаится.
-
Розглядати будуть 4 роки а на 4 видалять ))
-
А мені подобається як вони пишуть у нотісах що видалення аплікації буде у 2029 році)) одразу на першій сторінці
-
Дякую.
-
Это нормально. Возможность прикрепить документы остается открытой, так как через какое-то время офицер может запросить еще какие-то бумаги и таким образом у вас будет возможность их загрузить и отправить.
-
Навіть Овер Тайм на цьому тижні відкрили 💪🏻 так що страраюсь.
-
Сорі, в мене питання по інструкції - я можно зайти на сайт Інкогніто?
-
🔸Either: ▪️Використовується, коли йдеться про два варіанти, і будь-який з них може бути обраний. ▪️Example: You can choose either tea or coffee. 🔸Neither: ▪️Використовується, коли йдеться про два варіанти, і жоден з них не підходить. ▪️Example: Neither tea nor coffee is available. 🔸Both: ▪️Використовується, коли йдеться про два варіанти, і обидва підходять. ▪️Example: Both tea and coffee are available. 🔸None: ▪️Використовується, коли йдеться про більше ніж два варіанти, і жоден з них не підходить. ▪️Example: None of the options are suitable.
-
User Екатерина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Мається на увазі перевести браузер в режим інкогніто)
-
Бо коли ти заходиш тобі одразу сай пропонує варіанти ідентифікації через банк або Дію
-
Доброго ранку! Можливо хтось знає де можна зробити для дитини фото 10х15 в Етобіко? Дякую.
-
Ось тут детальна інформація про різні види доставки: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi Це на сайті посольства, таку саму інформацію можете знайти і на сайтах інших консульств. За дипломатичну пошту нічого додатково платити не потрібно, окрім того, що ви сплатили, коли подавали документи на виготовлення паспорта. Дипломатична пошта минулого року приїжджала раз на 3-4 місяці. Як буде цього року, не знаю. Тут в чаті писали, що в кінці березня має бути в Оттаву. Якщо людина не хоче чекати на дипломатичну пошту, то може оформити доставку паспорта з України до консульства за допомогою інших служб доставки. За них уже треба додатково платити. Детально читайте за тим посиланням, що я дала.
-
User Татьяна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Цифрове фото на PR картку . Ось така інформація прийшла
-
Якщо це саме Атлантична програма, то перший крок, провінційний, робиться саме роботодавцем. У них є власний портал для Атлантики, якщо не помиляюсь, де вони подають аплікацію на робітника на ендорсмент. Там окрім анкети має ще бути ваш диплом, екзамен із англійської або французької, settlement plan
12 Jan 2024, 17:45
417102/474652
a day ago