Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Сорі, в мене питання по інструкції - я можно зайти на сайт Інкогніто?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7507535013T Offline
    t7507535013T Offline
    Sasha’s Language Hub
    wrote on last edited by
    🔸Either: ▪️Використовується, коли йдеться про два варіанти, і будь-який з них може бути обраний. ▪️Example: You can choose either tea or coffee. 🔸Neither: ▪️Використовується, коли йдеться про два варіанти, і жоден з них не підходить. ▪️Example: Neither tea nor coffee is available. 🔸Both: ▪️Використовується, коли йдеться про два варіанти, і обидва підходять. ▪️Example: Both tea and coffee are available. 🔸None: ▪️Використовується, коли йдеться про більше ніж два варіанти, і жоден з них не підходить. ▪️Example: None of the options are suitable.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    User Екатерина has been kicked from the chat because this user is in spam list
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valerii
    wrote on last edited by
    Мається на увазі перевести браузер в режим інкогніто)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Бо коли ти заходиш тобі одразу сай пропонує варіанти ідентифікації через банк або Дію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariia
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Можливо хтось знає де можна зробити для дитини фото 10х15 в Етобіко? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Ось тут детальна інформація про різні види доставки: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi Це на сайті посольства, таку саму інформацію можете знайти і на сайтах інших консульств. За дипломатичну пошту нічого додатково платити не потрібно, окрім того, що ви сплатили, коли подавали документи на виготовлення паспорта. Дипломатична пошта минулого року приїжджала раз на 3-4 місяці. Як буде цього року, не знаю. Тут в чаті писали, що в кінці березня має бути в Оттаву. Якщо людина не хоче чекати на дипломатичну пошту, то може оформити доставку паспорта з України до консульства за допомогою інших служб доставки. За них уже треба додатково платити. Детально читайте за тим посиланням, що я дала.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    User Татьяна has been kicked from the chat because this user is in spam list
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nechytailo Anna
    wrote on last edited by
    Цифрове фото на PR картку . Ось така інформація прийшла
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katja T
    wrote on last edited by
    Якщо це саме Атлантична програма, то перший крок, провінційний, робиться саме роботодавцем. У них є власний портал для Атлантики, якщо не помиляюсь, де вони подають аплікацію на робітника на ендорсмент. Там окрім анкети має ще бути ваш диплом, екзамен із англійської або французької, settlement plan
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Ivanenko
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t390437040T Offline
    t390437040T Offline
    Roman Bukhtiiarov
    wrote on last edited by
    Так, я це розумію. Але для того щоб мене OINP взяв з пулу досить просто вказати в ЕЕ, що ти хочеш/кваліфікуєшся в Онтаріо. Я знайшов сайт оінп, але без дати запрошення мене далі не пускають
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Ви можете поїхати і продовжити паспорт (це в цей же паспорт ставлять штамп і вклеюють фото за бажанням). Для цього не потрібно ловити слот, продовжують в живій черзі за графіком. Вам паспорт в той же день віддадуть. А далі вже намагатися спіймати слот, щоб зробити новий закордонний паспорт. Або чоловік нехай зловить, але ви поїдете з дитиною подавати документи, або можете на е-консул зайти не через Дію, а через особистий ключ, якщо маєте ПриватБанк або Монобанк (в цих банках можна зробити особистий електронний ключ). Через ключ, на мій погляд, найлегше заходити на е-консул. Детально про різні варіанти виходу в е-консул ось тут: mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
    1 Reply Last reply
    0
  • t390437040T Offline
    t390437040T Offline
    Roman Bukhtiiarov
    wrote on last edited by
    І ще питання. Employer Job Offer: Foreign Worker stream. Я прочитав умови, та наче мій роботодавець підходить під всі критерії. Чи є якась можливість дізнатися це напевне?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Для дітей до 18 років батьки беруть слоти як для підопічного. Ловіть слот де хочете. Краще стати в чергу очікування, але її потрібно моніторити кожен день бо запропонований слот буде доступний лише 24 години. Потім пропадає і вас викидує з черги. Якщо продовження паспорта, то це без проблем а живій черзі в години прийому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Костянтин
    wrote on last edited by
    Це маячня. По внутрішньому паспорту не отримаєте ВП. Люди отримують через ТРП без дійсного закордонного паспорта. А хто не розуміє різниці той постить фантастичні варіанти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Доброе утро 😊. А как правильно оформить письмо по поводу медицины? Пройдена в августе 2022, но по policy- можно засчитать её...я добавила её в файл..нужно ещё какое-то сопроводительное письмо? Спасибо ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Змінилось. Програмісти вже заблокували цю можливість. Тепер тільки стежити в своєму особистому кабінеті на е-консул за тим, чи не надішлють вам пропозицію слоту з черги очікування (якщо ви стоїте в тій черзі), і чекати, коли нарешті почнуть з'являтися вільні слоти серед тих, які консульство виставляє кожного дня.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    В какой вы провинции? Я читала что в Нью-Брансвике чуть другая процедура чем в НС
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    RoK
    wrote on last edited by
    Два дні тому також було 16😡 Мега ефективно працюють.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags