PR CUAET
-
Я розумію, але я була б щаслива хоча б його отримати.
-
з ним ви тільки можете жити і працювати в Канаді, а ціни на навчання, потенційні візові питання і тд
-
Такі ж думки бо у мене теж маркетинг нок
-
Є окрема гілка по спонсорству.
-
Друзі, доброго ранку, хто сьогодні вже з екопр? У групах поки тиша. Знов у IRCC мабуть перерва. На скільки цікаво.
-
Подскажите пожалуйста veterinary assistant входит в сектор health care?
-
Всім привіт! Подалась по skilled worker 12 лютого 2024 Сьогодні прийшов дозапит на деякі документи, майже рік очікування Знаю, що кілька людей тут чекають так само по часу, сподіваюсь що скоро всі отримають свої листи 🤞
-
якщо не помиляюсь, то незалежно від країни, де народився, треба мову здавати
-
може якось їм вебформи всім понаписувати тим, хто чекає з минулого року і попросити пояснення, як працює ця virtual queue. реально дратує. Люди чекають 3 місяці: а вони розсилають свіжим
-
То про Канадау мова .
-
в Канаді не потребують?
-
Крім Монреаль хтось працює в IRCC ,вже січень пішов 😂
-
бачила один січневий
-
Добрый день подскажите пожалуйста сколько будет стоить справка несудимости из Польши и сроки её доставки
-
Ну таке теж трапляється ,в Індії наприклад англійська - це офіційна мова ,тобто деякі коледжі не потребують тесту з мови . Але ж інші країни здають :)
-
Дякую. Кажу що знаю і звідки. Але це не закон, тут дуже багато залежить від людини з якою ви спілкуєтесь. В будь якому випадку треба пробувати.
-
так, у списку документів воно ж є
-
Підкажіть будь ласка, чи обов'язково потрібно фото для подовження Work Permit?
-
P. Eng це не тільки проектування. Подивіться Engineering and Geoscience professions act, Part 1 Scope of Practice - якщо там описано щось чим ви займаєтесь - тоді діяльність підпадає під ліцензування. Взагалі раджу всім почитати вищезгаданий документ хочаб «по верхам», так щоб не мати проблем на певних етичних аспектах в своїй роботі і при подачі заявки на P. Eng.
-
Скажіть, будь ласка, як починати вчити французьку з нуля, можливо є якісь підручники?🙏
12 Jan 2024, 17:45
417163/471253
4 minutes ago