PR CUAET
-
Крім Монреаль хтось працює в IRCC ,вже січень пішов 😂
-
бачила один січневий
-
Добрый день подскажите пожалуйста сколько будет стоить справка несудимости из Польши и сроки её доставки
-
Ну таке теж трапляється ,в Індії наприклад англійська - це офіційна мова ,тобто деякі коледжі не потребують тесту з мови . Але ж інші країни здають :)
-
Дякую. Кажу що знаю і звідки. Але це не закон, тут дуже багато залежить від людини з якою ви спілкуєтесь. В будь якому випадку треба пробувати.
-
так, у списку документів воно ж є
-
Підкажіть будь ласка, чи обов'язково потрібно фото для подовження Work Permit?
-
P. Eng це не тільки проектування. Подивіться Engineering and Geoscience professions act, Part 1 Scope of Practice - якщо там описано щось чим ви займаєтесь - тоді діяльність підпадає під ліцензування. Взагалі раджу всім почитати вищезгаданий документ хочаб «по верхам», так щоб не мати проблем на певних етичних аспектах в своїй роботі і при подачі заявки на P. Eng.
-
Скажіть, будь ласка, як починати вчити французьку з нуля, можливо є якісь підручники?🙏
-
Але тут мова за ПР першочергово. Що після коледжу вони йдуть на ПР.
-
Ми про навчання говорили .
-
Ніка, ви подались на ВП 18 січня і вже його отримали?
-
для ПР незалежно, хоч в США, хоч в ЮК, треба мову здавати. А тут після коледжу треба мову здавати для ПР.
-
Скажіть будь -ласка, можна розпочати подачу в Apega на EIT, якщо зараз вже подались до пулу по AOS? Чи це суперечитиме?
-
Ні .
-
Дякую
-
В мене 13 теж глухо 😢
-
На EIT можна подаватись не маючи взагалі ніяких документів. Фактично я б сказав що EIT - це підтвердження твоєї освіти.
-
Давайте вже поговорим про грудень.... Please....
-
А яке повинно бути фото для подовження WP, чи можно зробити фото з телефона?
12 Jan 2024, 17:45
417174/472576
about a minute ago