PR CUAET
-
тоді ще не було бальної системи
-
По AOS
-
А ви по якій програмі отримали номінацію? Вам статус EIT якось додали бали?
-
Подскажите что это за приложение? ☺️
-
Доброго ранку! А про Едмонтон не знаєте випадково?дякую
-
Можливо знаєте, а якщо зараз отримати EIT, можна отримати додаткові бали в AOS ?
-
Вони тиждень жовтня розтягли на більше чим рік, що там казати про цілий листопад
-
Так і жовтень не закінчили ще
-
t.me/prcuaet/449715
-
Дякую
-
Доброго дня! Чи може хтось допомогти з заповненням анкети на подовження ворк перміт (CUAET)? Маю конкретне питання, на яке не можу знайти відповідь. В анкеті треба вказувати попереднє прізвище. У мене їх було 2. Якщо вписати у цю ячейку анкети оба прізвища, то виглядає як подвійне прізвище, бо ніяких розділових знаків, наприклад, кому, додавати не можна, видає помилку. Хтось може проконсультувати з цього приводу, як це правильно зробити?
-
Countdown App, там самостійно вносиш дати, а воно рахує дні
-
t.me/prcuaet/19036/476354 t.me/prcuaet/19036/457520
-
Доброго ранку. В чеклисті від IRCC написано що police certificate considered to be valid 1 year. Нашим довідкам буквально рік і тиждень, з Канади не виїжджали з моменту першого приїзду. Чи можна додавати старі? Також питання, у мене довідка є але з України я виїхав до 18 років (за два тижні) отож чи можу я додати довідку для підстраховкт чи не варто. Довідки з консульства із підписом і печаткою
-
А куди писати та що приблизно казати в листі (якщо місцевий депутат напише). Дякую
-
Ми з вами🤪
-
Хто подавався на ворк перміт в листопаді отримали вже продовжений дозвіл?
-
вам уже пришел новый wp почтой? можете показать скрин, где видно начало номера паспорта (середину и конец можете замазать)
-
умова для ВП - приїхати в Канаду до 31 березня 2024 року.
-
Если приехал после дедлайна марта 2023, есть смысл подаваться на продление wp? Или заявку в любом случае отклонят?
12 Jan 2024, 17:45
417239/470288
14 minutes ago