PR CUAET
-
Програма не в пріоритеті
-
По aos пару місяців займає. Чому так
-
Те саме. У мене навіть промоушн у тому ж ноку та тирі залишається, але я не можу на нього погодитись, щоб ircc знову не налажали (пардон) із моєю аплікацію: вони мені навіть моє справжнє ім'я вже кілька місяців не можуть повернути
-
2 роки займає, це капец. Мені получається ше чекати рік- півтора
-
А Ви написали шо хочете саме стати на облік чи як?
-
Ок, трохи пізніше, не пам'ятаю усі дати
-
Підкажіть будь ласка я маю освіту вищу civil engineering, аже так вийшло що я майже не працювала по цій спеціальності,чи є сенс спробувати шукати роботу без досвіду з евалюацією диплому,дякую
-
Юхху, також отримала запит на біометрію! Свято наближається 😁
-
Окі Вітаємо 🥳
-
Да, 5 февраля
-
подався на новий візітор рекорд для дитини. Питання, щоб податись на візу треба чекати новий візітор рекорд чи можна так?
-
Так
-
А вам не можна переходити по карʼєрним сходам в той самій компанії, інакше буде біда з аплікацією? В мене в Квебеку інакша ситуація
-
Скажіть, хто стикався, не завантажила (для WP) сторінки паспорту з візами та штампами. Так моя помилка. Чи просили вони щось додатково?І чи не прийшла відмова?
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, при подачі на PR чи є вимоги до терміну існування компанії в якій ти працюєш ? Дякую 🙏
-
Я досилала, але в мене не було такого застереження. Просто зайшла в свій аккаунт та прикріпила форму, котру вони хотіли
-
підкажіть, коли тільки створила акк в АПЕГА, 6-значний номер, це і є мій ID, який треба в WES вказувати?
-
Блин, мне так нужно..
-
Не отримала ще, 04 лютого отримала Correspondence letter про зарахування біометрії, наступного дня побачила оновлення в document status з новими датами ворк перміту. Я по чату бачила що зазвичай In Canada approval letter приходить або за декілька (до тижня десь приблизно) і потім поштою ще отримати паперову версію.
-
Тут нічого нема? @moto64
12 Jan 2024, 17:45
417358/474652
a day ago