PR CUAET
-
А вам не можна переходити по карʼєрним сходам в той самій компанії, інакше буде біда з аплікацією? В мене в Квебеку інакша ситуація
-
Скажіть, хто стикався, не завантажила (для WP) сторінки паспорту з візами та штампами. Так моя помилка. Чи просили вони щось додатково?І чи не прийшла відмова?
-
Добрий день Підкажіть, будь ласка, при подачі на PR чи є вимоги до терміну існування компанії в якій ти працюєш ? Дякую 🙏
-
Я досилала, але в мене не було такого застереження. Просто зайшла в свій аккаунт та прикріпила форму, котру вони хотіли
-
підкажіть, коли тільки створила акк в АПЕГА, 6-значний номер, це і є мій ID, який треба в WES вказувати?
-
Блин, мне так нужно..
-
Не отримала ще, 04 лютого отримала Correspondence letter про зарахування біометрії, наступного дня побачила оновлення в document status з новими датами ворк перміту. Я по чату бачила що зазвичай In Canada approval letter приходить або за декілька (до тижня десь приблизно) і потім поштою ще отримати паперову версію.
-
Тут нічого нема? @moto64
-
на цій стадії хіба веб форма або дзвінок. Але навряд чи це допомагає, вони просто відповідають - очікуйте, у нас віртуальна черга. Ага, ми її бачимо кожен день 😁. Я писала на адресу, з якої отримала П1, перший раз наплели про чергу, другий відповіли, що в перший раз вже відповіли )).
-
В Квебеку інша ситуація - як тільки я отримала номінацію, то це вважайте 90% процесу пройдено. Далі - можна працювати, де хочеш. Звісно, думки стосовно цього у імміграційних консультантів різні, але я, проаналізувавши умови федерального рівня, дійшла до висновку, що нема ніякої загрози після номінації Квебеку
-
Тільки хотіла заказувати ноутси. На стадії очікування eCOPR вони вже не допоможуть? Я вже думаю що може щось не так зробила, не туди відправила.. щось не получили.. мій Р2 був 22 листопада. Я бачила багато хто отримав на початку січня в ці дати. Ця тиша зводить з глузду..
-
Якщо комусь не потрібно слот напишіть мені будь ласка, мені дуже терміново потрібен😢😢
-
в упор не бачу як. Коли заходжу в розділ завантаження пише що "There are no required documents for this Online Application." Може тому що я його тільки зараз прив'язав, а АОР з до-запросом вони мені вислали вчора
-
я прив'язана до умов фірми, оскільки вони надали мені консультанта. І вони забороняють, хоча в принципі я знаю, що це можливо без зміни ноку. Але вони вважають, що це знов уповільнить процес, і думаю, мають рацію
-
Я чула, що можна. Один імміграційний консультант на ефірі казав це.
-
Доброго дня. Дружина як principal applicant отримала листа з Portal 1, але і мені він також прийшов. Підкажіть будьласка чи треба мені на нього відповідати, чи дружина відповідає за обох? Дякую
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Дякую Вам! Спробую написати, бо всі мої спроби додзвонитись невдалі.
-
Вам очень повезло что owp продлили дольше чем срок trp. Некоторые люди от него избавится не могут, так как был выдан ошибочно.
-
Вітаю. Підкажіть, будь-ласка, може у когось були схожі кейси: маю Portal 2, чекаю на фінальний лист, чи можна змінювати роботу на цьому етапі? Маю інформацію, що потрібен той самий NOC та фулл тайм офер чи це вірно? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
417370/466919
4 minutes ago