PR CUAET
-
Доброго, я б радила вже зробити як бізнес по формі T2125
-
Спасибо
-
у каждого депутат как правило есть своя страничка или сайт где подробно описано что нужно делать. В имейле указать что ждем долго уже рассмотрения по OINP можете ли направить запрос и узнать что происходит с нашим делом
-
Так, дуже важливе питання. Мій чоловік також не виїзний... будь ласка тримайте нас в курсі справи. Думаю тут таких як ми багато.
-
Дякую
-
Я бачу що більшість в фб CEC . Схоже вони PNP non EE на ECOPR на 2 місяця довше розглядають . Хм ,дякую
-
Ну з порталами так само 11 і 19 дають Тиждень з 12 поки не почали Чекаємо усі 🥴
-
Це добре. Але ще купа і до 23 без нього
-
Те которые получили ecopr сегодня
-
Вчора було еліджібіті за 23.11
-
проживания
-
Это по месту проживания или работы
-
Та да. Ще б про еліджибіліті згадали для листопада 😞
-
Це ECOPR отримали ,чи очікують ?
-
www.elections.on.ca/en/voting-in-ontario/electoral-districts.html , Postal code введите и там высветится ваш депутат
-
Добрый день. Получили AOR во вторник, вчера сдали биометрию, а вот соединить аппликацию с онлайн аккаунтом IRCC через линк не получается. Пишет что данная аппликация не найдена. Подскажите была ли у кого такая проблема? Что делать в этом случае. Спасибо
-
Самі
-
реабілітацію (ранню чи не ранню) потрібно якщо людина criminally inadmissible. Але якщо 10 років пройшло (і це задокументовано), то залежно від статті, людина вже може бути автоматично реабілітована, і не бути criminally inadmissible Тут в чаті так "нахрапом" не відповіси - це треба по конкретному випадку розбирати. Якщо потрібна допомога, то звертайтеся до мене чи до Віталія (він писав вище) на консультацію - допомжемо все розкласти по поличках
-
100%
-
Все буде - головне що є рух, а це рух не для однієї людини, а для цілої програми! Тому я радію кожному оновленню, запиту….
12 Jan 2024, 17:45
417441/461239
2 minutes ago