PR CUAET
-
То вже на фінальних етапах (етап лендінгу), то там бажано сидіти в Канаді. До цього - коли хочете виїжджаєте.
-
Привіт всім, а є тут щасливчики з черги очікування, яким реально прийшло повідомлення про вільний слот? Більше 2х місяців в черзі очікування, кожного дня моніторю особистий кабінет, заходжу майже кожного вечора в 5 год (оновлення системи в 12 ночі по Києву)… і ніякого зрушення в цьому напрямку. Хоча б розуміти скільки місяців черга займає якщо вже просто чекати?🫣.
-
Залежить не що подаєте
-
Мені приходив на вересень, стала в чергу в грудні
-
Коли вам прийшов portal 2? Коли фото загрузили
-
Має ще запитання. Програма з досвідом в Саскачевані не має балів. Але термін розгляду заявок дуже різний, комусь дають за тиджень, комусь за 3-4 міс в той самий час. Тобто все ж таки якийсь відбір відбувається в середині SINP за професією чи ще якось? #запитання
-
@OstapBosak @goodkovsky
-
То для України так, Канада дозволяє використовувати подвійне громадянство.
-
Хочу уточнити. Тобто, при реєстрації на OINP не потрібно прикріпляти Job offer та Employer form?
-
Искренне сочувствую. В Альберте всё намного проще.
-
11202 тір 1
-
А какой у вас тир и нок?
-
Теж два місяці у черзі і тиша
-
Добре, дякую, я передала вже ваші контакти.
-
Підкажіть що за черга очікування і як туди записатися?
-
дякую думала що це допоможе, але як бачимо все одно довелось рік чекати
-
Було бо добре, щоб ви вказали джерело цих даних, бо красти контент не гарно
-
Хто знає , з коротким паспортом пускають дитину на літак Флорида - Німеччина ? 🥹 Якщо продовжити? Якщо вклеїти?
-
Воу, тир 1 это сильно
-
Получается сейчас не реально слот поймать? Или их все же выкидывают? Уже ветку читаю читаю, ловим ловим в полночь по Киеву и ничего. В Эдмонтоне ничего нет вообще, а в других посольствах висят свободные слоты, которые не свободны. Дивні покращення.
12 Jan 2024, 17:45
417482/468486
6 minutes ago