PR CUAET
-
Було бо добре, щоб ви вказали джерело цих даних, бо красти контент не гарно
-
Хто знає , з коротким паспортом пускають дитину на літак Флорида - Німеччина ? 🥹 Якщо продовжити? Якщо вклеїти?
-
Воу, тир 1 это сильно
-
Получается сейчас не реально слот поймать? Или их все же выкидывают? Уже ветку читаю читаю, ловим ловим в полночь по Киеву и ничего. В Эдмонтоне ничего нет вообще, а в других посольствах висят свободные слоты, которые не свободны. Дивні покращення.
-
Я ж написала, на PR за родинною програмою
-
Як швидко та надійно переслати паспорт з України в Канаду?
-
Там не написано за родинною. Якщо ви основний аплікант, то потрібно подумати чи варто їхати на декілька місяців і там здавати. 23000 заявок. Будуть відсіювати багато
-
Мне мой адвокат сказал расчитывать сейчас на 3 года, я уже больше года жду и кажется ещё не скоро получу ответ первый
-
Скільки чекали?
-
Дякую!!!
-
Ми першу сторінку загрузили
-
Завантажувала тільки фото першої сторінки. WP отримала.
-
Дякую
-
DHL
-
Привіт! Підкажіть чи обовʼязково при продовженні ворк перміту додавати всі сторінки паспорту? Попередній раз подавала тільки першу сторінку. Все ок. А зараз бачу блогери кажуть весь паспорт сканувати….
-
@UkrCanadian Джерело і пост УКК надіслали зверху, якщо ви посил на це робите. Контент, що поширено після - це робота іншої людини з команди. Дякуємо,
-
Так, одну на всіх. Тільки на електронну пошту прийшло погодження 4 лютого. Чекаємо паперову версію.
-
Доброго дня шановні у мене запитання чи впливає на рішення коли змінюєте провінцію по стану здоровʼя? дякую 🙏
-
Я теж ще чекаю
-
Прочитайте уважно що пише в запиті, часом пише certified copy of military record. Це значить не лише переклад а й завірена копія нотаріально.
12 Jan 2024, 17:45
417498/467294
5 minutes ago