PR CUAET
-
2024
-
На піар? Усі кого я знаю, просто робили переклад через український бюро перекладів без апостіль і нотаріуса
-
Поверніть морозиво)Ваша ракета змінила курс не туди)Тиша сьогодні)
-
Я вибачаюсь, 14 січня цього року чи минулого?
-
Сімейна заявка (4 людини). Подали 9 жовтня, погодили - 4 лютого.
-
Я це розумію але коли ти чекаєш вже третій місяць а люди отримують через три тижні після подачі. Починаєш думати що вони його загубили чи відклали, а терміни подачі заливають. І WO закінчується в цьому році.
-
Чи не скажуть: о, в новій провінції у вас є шанси іммігрувати по економічній програмі? І дивлячись що ви вказували як звʼязки з Канадою: друзі, родичі, робота …
-
загалом, люди описують про привязку до місця: друзі, робота, комюніті. якщо у вас цього нема, то чого ні...
-
Та з морозивом їх більше було,ну мабуть попрацювали ці два дні і на відпочинок пішли)
-
Ні мороз обжигає очі тіло с початку зими мучались
-
Підкажіть, а чого повідомлення вище з поясненнями було видалено? Це через зовнішні лінки?
-
Ні, не треба ракету видаляти 😜 Нехай не зупиняється, нас тут багато і хоча б комусь апдейти пішли ❤️
-
Якщо чогось не вистачає, вам прийде повідомлення, що потрібно додати
-
Trades це інше. Це ті хто працюють на будівельному майданчику. Там окремий процес сертифікації.
-
Сьогодні-вчора дуже жваво по сімейній програмі… можливо і гуманітарна трошки рушиться
-
а що за проблеми? бо якщо через різне покриття державними страховками, то може бути питання
-
По інших країнах слоти хоча б відображаються, в Канаді ніяк не змінюється ситуація…варіантів 0
-
Ви мене прям заспокоїли. Дякую. Буду чекати.
-
Точно!!!Думала про конверт,а написала морозиво 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣🤣😘😘😘
-
Було тільки по тілу а зараз очі 😢 жах
12 Jan 2024, 17:45
417522/459744
about a minute ago