PR CUAET
-
З Паспортом Канади. А по темі топіку- eCoPR ви вже ПР
-
Я це розумію, але паспорт закінчує і wp не продувжуть білш ніж мій маспорт, хочу приблизно розоахувати свої шанси
-
кто-то смотрит, если ли trp в приниципе.и не разбирается, действует он еще или нет. кто-то смотрит, а не аннулирован ли он выездом кто-то ничего не смотрит вообще а кого-то надо несколько раз просить аннулировать trp и выдать wp или визу
-
После ecorp можно расслабиться
-
Не вплине, це звичайна ситуація для Канади, шомаж не залежить від працівника, це по обʼєктивним причинам
-
ПОРАДЬТЕ як зробити новий закордонний паспорт для чоловіка в Канаді. Як стати на військовий облік і т.п. Чи де глянути інфу.
-
Да, там сперва только анкета, никаких документов. Документы только если вас выберут, тогда там кажется 2 недели на загрузку документов.
-
Ваш случай ещё раз отлично доказывает что обычные правила по трп к нам не применимы.
-
Зрозуміло Дякую!
-
Подавайте на новий WP, все довго…
-
и так сойдет тогда. правильно подавать все, что со штампами. пустые естесно, не надо
-
t.me/prcuaet/19036/476668
-
Добрий день, шукаю україномовного дилера. Цікавить авто у кредит. Живу у Альберті
-
Зрозуміло, дякую! І ще одне запитання, з Вашого дозволу. Заплуталася яку дату писати у питанні «Date became qualified to practice in this occupation?» Не знаю наскільки відповідь на це питання впливає загалом на кейс, але виходить, що можна вказати від дати закінчення коледжу, адже від цієї дати рахується primary occupation?
-
то спонсорство, там підписується зобов'язання. тому, таке собі, бо тут такого нема.
-
Підскажіть будь-ласка який із номерів номер work permit при заповненні аплікації на продовження? Дякую
-
Надо вернуть конвертик видимо 🫶🏻
-
Може є якісь креслення щоб допомогти піймати. Література чи роліки тікток. Хто зна як його піймать тре на вчора
-
Логіка в тому що на відміну від інших якщо зі мною щось станеться є моя родина яка допоможе не сидіти на допомозі держави
-
Доброго дня, питанням що до продовження Work Permit: чи можу я після того як подалася на новий WP виїхати і заїхати в Канаду; я в Ванкувері два роки і весь цей час я працюю сама на себе, чи не буде це проблемою?
12 Jan 2024, 17:45
417561/459744
about a minute ago