PR CUAET
-
Подавайте на новий WP, все довго…
-
и так сойдет тогда. правильно подавать все, что со штампами. пустые естесно, не надо
-
t.me/prcuaet/19036/476668
-
Добрий день, шукаю україномовного дилера. Цікавить авто у кредит. Живу у Альберті
-
Зрозуміло, дякую! І ще одне запитання, з Вашого дозволу. Заплуталася яку дату писати у питанні «Date became qualified to practice in this occupation?» Не знаю наскільки відповідь на це питання впливає загалом на кейс, але виходить, що можна вказати від дати закінчення коледжу, адже від цієї дати рахується primary occupation?
-
то спонсорство, там підписується зобов'язання. тому, таке собі, бо тут такого нема.
-
Підскажіть будь-ласка який із номерів номер work permit при заповненні аплікації на продовження? Дякую
-
Надо вернуть конвертик видимо 🫶🏻
-
Може є якісь креслення щоб допомогти піймати. Література чи роліки тікток. Хто зна як його піймать тре на вчора
-
Логіка в тому що на відміну від інших якщо зі мною щось станеться є моя родина яка допоможе не сидіти на допомозі держави
-
Доброго дня, питанням що до продовження Work Permit: чи можу я після того як подалася на новий WP виїхати і заїхати в Канаду; я в Ванкувері два роки і весь цей час я працюю сама на себе, чи не буде це проблемою?
-
Доброго дня! Чи має хтось контакти психолога, який зможе провести психологічний assessment? І яка приблизна вартість? Торонто Дякую!
-
21 серпня роздають АОРи
-
то моя думка, тому дійсно, якось грубо написав. перепрошую
-
Як ви вирішили дане питання - в ПП напишіть плз!
-
Якщо спеціалісти вважають це плюсом, а ви «таким собі» то я не маю що на це відповісти
-
ecopr
-
Напишіть, будь ласка, вашу дату подачі і що ви вже отримували від IRCC? Тоді буде легше зорієнтувати вас по строкам і чого вам далі чекати, і коли ви зможете розслабитись
-
Це два інших. Перше, те що написала Лана, то це tax credit які спочатку повинна використати дитина, а не використану суму до 5000 може перевести на батьків. Тобто якщо дитина працює, то це спочатку їй зменшується оподаткований дохід, а потім вже вам. Я знаю про це тільки для post secondary, тобто колледжи і університети, але можу і помилятись. Ось посилання на сайт податкової: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/deductions-credits-expenses/line-32300-your-tuition-education-textbook-amounts.html Те що написала Маріана, то Зареєстрований План накопичення для навчання RESP і там декілька типів грантів які додаються від уряду. Здається один відсоткковий який залежить від доходу сім'ї а інший просто сумою. Відкрити може будь хто, ми також, відповідаючи Світлані. Але якщо поїдете з Канади, то якщо не закрите, то інша країна може оподатковувати дохід з цього рахунку, тобто подвійне оподаткування. А якщо закриєте або раніше ніж рахунку стукне 10 років, раніше ніж дитині стукне 21, або раніше ніж дитина піде на навчання, то втратите усі відсотки і додатки від уряду. Тобто підете з тим чим прийшли. Ось посилання на інформацію про цей рахунок. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4092/registered-education-savings-plans-resps.html
-
Подскажите, кто знает наверняка. Получение готового паспорта в Торонто в те же дни и часы, которые указаны на сайте? Понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця: 13:00 – 14:00
12 Jan 2024, 17:45
417570/472590
14 minutes ago