PR CUAET
-
Був один PNP non ee ,портал січень .
-
Тільки що запитала у дівчини що займається білетами відповіла що не буде проблем, просто вони хочуть перевірити паспорт особисто
-
Тоже ш непонятно. Этот PNP или CEC. Вон один CEC за 16 декабря сегодня получил. А PNP шники сегодня на какой дате? Все смешалось
-
Є довідка що у мене алергічний коньюктевіт та сипи я ей кажу що це на мороз вона каже не факт
-
Дякую ☺️
-
Ваша задача 1. Поменять время на киевское и 2. Когда вы заполняете все вопросы и остаётся последний шаг вы не кликаете а переходите в настройки компьютера и МЕНЯЕТЕ ДАТУ на месяц вперёд ( или больше) потом опять заходите на страницу консульства и кликаете последний шаг. Откроется календарь и дальше ищите с сентября были слоты
-
Атлантика?
-
Дякую
-
Привіт.Подала на продовження WP ще в кінці липня ,вони прийняли но досі чекаю на новий,у кого така ж ситуація,що робили? Дякую
-
Чекаю
-
Може. Як успішно, залежить від деталей кейсу
-
Він живе один у Канаді, без мене, з не близькими родичами
-
Да уж...
-
Я можливо не так висловився. Чи EIT виконує вимогу щоб використовувати noc code до прикладу civil engineer щоб вважатись спеціалістом який працює у регульованій професії. Адже у класифікаторі нок вказано що необхідно наявність сертифікату etc
-
Це не моя команда займається цим. Нажаль не підкажу
-
З 22 , до 18 ще дитина і йде з вами у кейсі
-
Шановне панство, чи намагався хтось писати якicь запитання на цей эмейл aaipoffice@gov.ab.ca? Якi були результати та як швидко вам вiдповiли?
-
Немає логіки . Я так зрозумів січень ,грудень - Монреаль видає в основному , швидкі офіси такі як Вінніпег ,Халіфакс ,все ще 3+ місяці 😂
-
Ось грудень нон ее
-
Вітаю, підкажіть будь ласка як в чергу очікування зареєструватися?
12 Jan 2024, 17:45
417632/472614
6 minutes ago