PR CUAET
-
Завжди телефонують.
-
Так. Завжди так роблю, передзвонюють
-
Ну так. Хоч би те отримати, а там вже чекати 😁 Я з лютневих заявок (26.02.2024), то отримати хоч би до літа АОР, поки всілякі документи не позакінчувались. Ця группа допомагає хоч не так розстраюватись)
-
БУДЬ ЛАСКА ПІДКАЖІТЬ! Якщо віза дійсна ще 9 місяців, чи можна податись на продовження вже? Ворк перміт маю продовжений до кінця 27 року.
-
Точніше сказати взята у чергу на рік. До еліджибиті ніхто вже не буде відкривати
-
На жаль без запиту немає можливості
-
Через веб форму я знаю. Дякую. Я думала може інший спосіб є із середини цього акаунту
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Так
-
Так, через веб форму подаєте
-
Підкажіть будь ласка. Я тільки залінкувала мою аплікацію в GCKey акаунт, чи можна додати новий паспорт дитини? Чи можна додавати оновлені документи без запиту зі сторони IRCC? Дякую
-
Acknowledgement of Receipt , офіційний номер заявки, і що вона взята в роботу і по ній почався хоч якій рух типу
-
Чи є в когось контакти банківських працівників CIBC по Калгарі?
-
Доброго дня @OstapBosak підскажіть будь-ласка де саме на work permit номер? Подаю на продовження. Дякую
-
Надіємось щось змінять і розгляд піде швидше. Завтра - рік від Аор. 🤣 еліджибіліті десь по дорозі
-
Весною хочу летіти в Україну, і щоб осінню не вертатись назад хотіла продовжити зараз
-
так визу спрашивают при регистрации онлайн и не пускает дальше для оформления посадочных. вот и зарегистриуетесь на рейс в аэропорту. если вам виза в страну прилета не нужна, у вас ее в аэрпорту не будут требовать. а если нужна, то без нее на рейс не посадят
-
Доброго дня, а як спіймати слот? Не зовсім розумію як цей процес йде, вже тиждень заходжу, каже слотів вільних немає
-
можно. только зачем?
-
Дякую. Ще не обов'язково мати ІНдіфікаційний код для виготовлення паспорту .
12 Jan 2024, 17:45
417732/463008
4 minutes ago