PR CUAET
-
Дякую
-
Доброго дня @OstapBosak підскажіть будь-ласка де саме на work permit номер? Подаю на продовження. Дякую
-
обычно дают новую, но могут отказать, сказав, что у вас еще 9 мес виза действует. как повезет
-
Вам ніяк AOR не допоможе для інших документів
-
Імміграції це дуже довго. Якщо хтось захоче знову мені втикнути що я хамлю. То це реальність. І це не треба відкидати. Розпитайте іммігрантів, що попали в той час коли закрили федеральну програму і всі пішли на Квебек
-
Подскажите пожалуйста. Я продлила паспорт и хочу сообщить об этом IRCC. У меня есть GCkey. Или лучше через web form?
-
Дякую 🙂Це ви самі продовжували чи це ціна з послугами за продовження?
-
О! І ще я аналогічні документи вислала офіцеру, який видавав номінацію.
-
Начинается на U, да.
-
Під червоними цифрами?
-
$255
-
Дякую!
-
Ні, ніякої відповіді взагалі не було
-
а вам якийсь оновлений варiант номiнацiї надсилали на емейл? ви IRCC ж повiдомляли про змiну? Через веб-форму? Чи як? Як саме вiдбувається сповiщення IRCC?
-
У нас было пока программа была закрыта. Как только открыли сменилось на ✅ Может ваш работодатель относится к тем кому нельзя подаваться, там выложили на сайте ноки.
-
ясненько теперь.
-
Я завжди бачу VO Montreal у видачі ECOPR, але чому взагалі не бачу Оттаву? 🥲 в мене звідти портали прийшли
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, если я подала заявку на продление WP, но получила новый паспорт, как я могу внести изменения в анкету, добавив новый паспорт?
-
Отже та теорія працює?
-
Питання чи впустять взагалі у Канаду?Бо по закону людина його порушила не пройшовши медогляд
12 Jan 2024, 17:45
417760/474652
2 days ago