PR CUAET
-
Вчора - портал 1 Сьогодні 6 лютого - портал 2
-
ви спочатку зв'язувались зi cвоїм офiцером перед тим як подавати запит на порталi?
-
вимоги прямо на сайті, де анкету заповнювали. можете самі зробити, якщо виконаєте ці вимоги до формату. В тому році чоловіку робила анкету на подовження, анкету прийняли.
-
Я взагалі з моменту отримання П2 (16 січня) бачу лише Монреаль і трошки Etobicoke
-
Доброго дня, @OstapBosak Підкажіть, будь ласка, Parent consent letter пишеться в довільній формі чи є якась спеціальна форма? Буду вдячна за відповідь.
-
Щіро вітаю вас з порталом :) А можна дурне питання? Що ви/ця жiнка подавали у вiдповiдь на запит про фiнанси? Українську пенсію? В мами(71 р.) ще навіть АОР не має 😅 Але може трапиться диво та ми колись отримаємо eligibility 🧸🙏
-
Монреаль сьогодні багато ЕСОРR видав тим,у кого портал 2 був січень ,грудень . Схоже вони беклог розгрібли . Інші офіси слоумо . Причому ,як ЕЕ ,так і PNP non EE ,навіть одного refugee бачив 😅 Завтра ще буде день . Побачимо ,може почнуть вже тим у кого P2 лютий . Не бачив жодних інших ,крім Монреалю .
-
i ще питання (я вибачаюсь😭), ви оффер пiдписаний додавали до запиту на aaip порталi?
-
Автор і не повинен показувати докази. Я б не показувала))) А цю новину я вже бачила у іншого міграційного консультанта. Насправді пишеться пояснювальний лист для IRCC що паспорт продовжити неможливо.
-
Але IATA TRAVEL CENTER каже що 3 місяці.
-
Батькам видадуть свідоцтво про ваше народження навіть без вашої згоди. Так само, як вони і вперше його отримували (коли ви народилися). Там теж вашої згоди не вимагалося.
-
Привіт може хтось їде завтра з Калгарі в Эдмонтон і може взяти одну людину, я буду дуже вдячна🙏 P.S.Бензин ділимо.
-
Цікаво . Кажуть що ECOPr може займатись інший офіс. Можете подивитися ,з якої адреси прийшов перший портал .
-
@Anastasia8Canada
-
З такою кількістю проблем швидше мабуть вже петицію створити. Нова система мало того що глючена, ще й вимагає мати працюючу Дію чи український банк… для бронювання в консульство, за кордоном. Тобто для людей за кордоном, яким непотрібні ні український банк, ні Дія…
-
доброго дня! дякую, а можете поділитися, чи ви писали My occupation in Canada will be UKRAINE 2022 чи свого поточного роботодавця?
-
Да поняла. Но консул не ответила на вопрос что я оплатила ли за доставку? Я оформила на новый заграничный паспорт в консульстве и оплатила 119 и 53 долларов - из них есть услуга доставки?
-
Вітаємо!🎉 Дякуємо за хронологію!
-
Додам свою статистику по ВП: Подача - Dec 13, 2024 Correspondence letter - Feb 4, 2025 Approval - Feb 5, 2025 (до кінця дії паспорта) Заявка індивідуальна, медогляд не прикладала
-
Це гарантовано. Якщо в них є ваші дані про народження. Виняток може бути лише коли ви народилися за кордоном - тоді в них може просто не бути цих даних
12 Jan 2024, 17:45
417798/474652
2 days ago