PR CUAET
-
Така ж історія , у мене Вінніпег ,а імейл від Монреаль 😂 Теорії ,змови ,розслідування .
-
Едмонтон, ми 6.01 подавали документи
-
У нас одна дата подачі була. Aor були в різні дати, eligibility теж в різні і не співпали по черзі за aor'ами. А зараз по імейлах було видно і саме цікаве, що перший eligibility був на 3 тижні раніше останнього, а портали були по алфавіту
-
Я не отримала ще, Едмонтон. У вас яке консульство?
-
Чесно кажучи ,мені здається що це нічого не значить . Ноуст одне ,імейл інший . А по факту видасть Etobico 😂 Це як в пісні “He deals the cards to find the answer The sacred geometry of chance The hidden law of a probable outcome The numbers lead a dance”
-
🤣🤣🤣😁
-
Триндець. Сьогодні з 11-30 по 17-45 намагався подати аплікацію на атлантичну номінацію. По 15-20 хвилин відкривало наступний розділ, вантажило документи 3 мб розміром по 40 хвилин((. Кілька разів при переході на наступний розділ вибивало помилку і типу повідомлення ДОКУМЕНТ НЕ ЗАВАНТАЖЕНО. Назад я вже не повертався((. Зробив помилку в анкеті про дружину - залишив їй гендер ЧОЛОВІК(((. І в кінці перед САБМІТ схоже вибрав не той тип воркперміту - потрібно було OTHER, а я вибрав POST GRADUATE OPEN((. Це ппц? Якщо якісь документи не завантажилися - буде запит на досилку? Чи відмовлять? Як бути з гендером дружини?(((
-
Только не это, шеф😆
-
Якщо вам мало, то є ще одна теорія 😁😁
-
Supporting document для дитини, продовження Візітор
-
Я не пройшла медогляд і після цього ще 2 рази літала в Канаду. Все ок. Не знала, що можуть не пустити..
-
100+155 =255
-
Просто чекати - нудно 🤪
-
Подаєм зараз багато в кого перміт до 2027 року , і є ситуації , коли це другий перміт. Погодження надають до кінця січня 2028. Завтра поділимось кейсами Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту 📧visaconsultingcenter.ca@gmail.com Або в приватні в телеграм @alissapavlenko ПОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT/VISITOR RECORD/STUDY PERMIT/VISA EXTENSION ‼️Всі ваші документи подають юристи з досвідом в міграційній сфері від 14 років ‼️
-
Підкажіть будь ласка, яка може бути причина того що система не дає обрати слот. Пробував різні години та дати. Пише одне і те саме На жаль, проміжок часу вже зайнятиа. Спробуйте обрати Інший.
-
В особистi написати? Чи тегнути її в загальному чатi?
-
У цієї людини так само, як я зрозуміла
-
В мене портали і екопр видав Монреаль 🤷🏻♀️
-
Можете тегнути
-
Та я знаю когда ее запустили. Просто так долго июнь/июль рассматривают….
12 Jan 2024, 17:45
417891/472087
2 minutes ago