PR CUAET
-
Подаєм зараз багато в кого перміт до 2027 року , і є ситуації , коли це другий перміт. Погодження надають до кінця січня 2028. Завтра поділимось кейсами Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту 📧[email protected] Або в приватні в телеграм @alissapavlenko ПОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT/VISITOR RECORD/STUDY PERMIT/VISA EXTENSION ‼️Всі ваші документи подають юристи з досвідом в міграційній сфері від 14 років ‼️
-
Вітаю @OstapBosak . Таке питання : старша дитина (20 років, неодружена і йде як депендент) постійно проживає в Європі. Але на момент подачі аплікації на федеральний етап приїде в Канаду на канікули. Які дати вказувати в Travel History , тільки дату заїзду чи і майбутнього від'їзду теж? Дякую
-
В нас також є PR, діти живуть з подовженими паспортами вже десь два роки. Так що якщо не плануєте їхати в Європу просто можете подовжити в Торонто, з фото на 5 років. Безкоштовно .Без слоту. До речі з моїх знайомих по подовженим паспортам усі літали без проблем до Європи. Але чоловік мій з подовженими не хоче ризикувати, комусь щось пояснювати, тому я зловила слот та поїдемо оформлювати дітям нові паспорти. Також ставайте в чергу очікування та перевіряйте щодня ваш кабінет чи нема пропозицій з візитом до консульства.
-
Астанавитесь!😂
-
Значить є випадки коли відмови ставлять вказуючи причину : ви знаходитесь не в Канаді , даю приклад
-
Дякую ,в мене застаріла інформація раніше було 100$