PR CUAET
-
А є ситуації , коли людина не знаходилась в Канаді ні на момент подачі , на взагалі останній час , і є погодження. Хоча чітко в листі написано , який надходить всім після подачі наступне : This extended period of work is authorized as per paragraph 186(u) of the IRPR (Immigration and Refugee Protection Regulations) until a decision is made. If you leave Canada before a decision is made on your application, you will no longer be authorized to continue working. На що і спирається офіцер у попередній відмові.
-
Бо липень мабуть вже весь заброньований
-
Так, те ж саме
-
Здесь уже не в курсе, я думал они там все вместе 😊
-
Цікаве спостереження, із листопадових наша мама перша отримала Портал, хоча подача була 04.11.2023 і її фамілія починається на «А»
-
Але то звільнили з ірсс, а не з провінції🤔
-
В 2022 та 2023 роках також були певні затримки вересень -грудень
-
це тут така народна забава - після П2 протягом 2-3 місяців будувати теорії і намагатися зрозуміти логіку )) клуб відчайдушних 😅
-
Ну то було рік назад, там екопр давали швидко доволі)
-
Я думаю, що, базуючись на існуванні квот, все можливо. Хоча who knows
-
Привіт. Підкажіть, FD листом на пошту приходить?
-
Нуу е-копр видають федерали, думаю вже не залежить Квебек чи ні (але можу помилятись) Плюс в той процесинг тайм не входить лендінг
-
outland подача 10 мес. подавайтесь по outland. для этого не обязательно находиться и жить вне канады
-
І доволі швидко отримала. В мене явно щось не те 😂 може тому що програми різні? Хоча в мене справа швидше йшла, аніж у цієї людини
-
Я думаю, що програма також грає роль, але яку - поки невідомо 😁 в мене програма Квебеку - кваліфікований працівник по бальній системі. По-перше, Квебек має велику квоту. По-друге, не думаю, що дуже багато апплікантів з Квебеку зараз, але видача ECOPR рухається повільно
-
В хронології одна людина отримувала
-
Дякую щиро 🙏
-
І теорія посипалась
-
Зараз як буде z
-
Вибачте, за таке дивне запитання 😄, із якої літери починається прізвище головного апліканта?
12 Jan 2024, 17:45
417929/467247
4 minutes ago