PR CUAET
-
Це співробітник IRCC мабуть . Теорія прям топ . А ще по зросту ,та кольору очей ,не дарма ж це питають в порталах 😂
-
Привет спасибо за информацию. Я не спешу так что подожду
-
Если хотите заказать ускоренную доставку, то нужно платить. Я не заказывала, мне быстро пришел паспорт и моему сыну тоже.
-
Ви не знайдете логіки в послідовності розгляду заявок, ахах Я вже це не раз намагався зробити але безуспішно аха
-
Вам потрібно тицьнути на ось цю чарівну кнопку
-
Є стандартна форма канадська, погугліть
-
Чи не страшно
-
Система пропонує стати в чергу на останньому етапі запису . Коли ви вже ввели усі свої дані та вам пишуть що не моє вільних слотів . Внизу повинні бути дві кнопки «назад» та «встати у чергу очікування»
-
Якість не дуже робить
-
А хтось сканував printed фото і відправляв їм для картки при отриманні порталу?
-
Чому показують вільні слоти на сайті? Моя версія що це видимість відсутності проблем,тому що вони відповідають так : -Слоти на сайті вільні є! а те що вони недоступні ну старайтеся більше 🤦 Якщо їм намагатися щось пояснити то друга їхня улюблена відмазка: система нова глючна ставтеся з розумінням 🤪.
-
Вітаємо!
-
Сама прийде
-
Update: Подача 3 Ноября 2023 eCoPR 6 Февраля 2025. Вопрос, а на саму PR карту нужно подаваться отдельно? Или она сама придёт?
-
Я встала у чергу вже після того як намагалася не одноразово зловити той слот, але нічого не виходить. Налаштовувала телефон як говорили, все до одного місця. В мене показувало дату та час коли можна записатися це коли я вперше зайшла ловити слот, але до кінця червня все було зайнято. Після того більше нічого не показує. Вже минув місяць і нічого не змінилося. Кожного дня не маю можливості перевіряти слоти, але як не працюю звісно що дивлюся, то нічого не має. Записала в чергу в Оттаві та Торонто. От тепер думаю може і в Едмонтоні записатися
-
Підкажіть тобто шансів зовсім немає зловити слот? потрібно лише записатися у чергу?
-
В ірсс немає логіки , це правда
-
Дякую Вам велике за дуже гарний лист який Ви написали в підтримку українців для отримання/подовження RAMQ для Квебеку. Це була дивовижна робота!
-
Поздравляю! Подскажите пожалуйста, сколько времени прошло от portal 2 до eCoPR?
-
Наскільки я знаю, то так краще не робити, якщо ви сюди документи робили як подружжя, разом проживаєте ітн. Якщо ви більше ніж на рік розділетесь, то тоді начн можно, але треба буде пояснювати чому і воз'єднання також робити не раніше ніж через рік чи кілька, бо можуть забрати ПР. Це звісно якщо вас зразу не завернуть бо це супер очевидно нащо ви це робите
12 Jan 2024, 17:45
418002/474652
a day ago