PR CUAET
-
На першу картку подаватися окремо не треба
-
Ніколи не було 100. Раніше було безкоштовно для куает
-
Друзі, а сьогодні хтось пробував ловити слот, вони були запропоновані на сайті взагалі? Цікаво, тому що у мене постійно пише немає вільного часу.. 🤷♀️
-
А це вже цікаво. Дякую за інфу! Нас з Анною походу десь загубили знову🤦♂️ або відправили на повторну перевірку
-
Що означає - навіть якщо статус" на обліку"? І інші статуси з якими приймають ?
-
3 недели.
-
Нет, в имейле написано Montreal
-
По даті подачі йдуть приблизно Думаю в кожного офіцера свій тиждень Хтось швидше , хтось ні
-
Тема закрита тоді
-
Z. І це не шутка
-
Вам Etobicoke видав ecopr? 🤔
-
Дякую! Моя свекруха працює тут, тому ми подавали останні пей стаби та виписку по її рахунку за останні 6 місяців, також додавали листа від її сина, мого чоловіка, де він підтвердив свій намір підтримувати її фінансово і ЛОЕ від її імені де зазначали суму української пенсії.
-
Я вже веб форму писав. Жодної реакції . Ваша заявка в процесі, скопіювали і вставили як на всі відповіді аха
-
2. Міграційний адвокат lev@atimmigrationlaw.com @Lev_Abramovich7 atimmigrationlaw.com
-
Напомните плиз как звонить в IRCC?
-
1. Міграційний адвокат @imm_igor_kyryliuk
-
Они олени там. Я им вообще при первом портале писал что у меня поездка запланирована. Они тупо проигнорили.
-
Вибачте. Трохи загубився. Дякую 🙏 за те що маєте сили на це!
-
Немає за що: RAMQ це не моя робота, це інша Євгенія. Але я намагаюся достукатися до IRCC різними шляхами і пишу різним репортерам.
-
Я пробувала все так само
12 Jan 2024, 17:45
418025/471246
4 minutes ago