Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5285956909T Offline
    t5285956909T Offline
    Т
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка. В п'ятницю можна забрати виготовлений паспорт чи ні? Едмонтон.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    David
    wrote on last edited by
    Це ще мягко сказано 😏
    1 Reply Last reply
    0
  • t1878187763T Offline
    t1878187763T Offline
    Anna Surzhyk
    wrote on last edited by
    Задовбали, вибачте... Спочатку загубили на етапі eligibility, тепер на ecopr🥴
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Попалися ті теми, які Ви виділили?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Просто коли коли надалі офіцери роздивляться це (наприклад, на момент подачі на ПР), можна легко спіймати misrepresentation і бан на 5 років. (Якщо ця людина намагалася в такий спосіб продовжити свій перміт на умовах КУАЕТ) Оскільки це і є місреп, бо людина, яка знаходиться за межами Канади, не має права подаватися на продовження перміту за на основі КУАЕТ. Отже, не має права на його отримання. Але якщо це зовсім інша програма - наприклад, дружина якогось працівника зі LMIA, яка подається на загальних підставах, то вона може подаватися із-за кордону. Там нема умови обов'язкового перебування в Канаді на час подачі
    1 Reply Last reply
    0
  • t457137121T Offline
    t457137121T Offline
    Мaria
    wrote on last edited by
    Якщо в WES для імміграції оцінювали та загружали тільки диплом спеціаліста, тоді для подачі Апеги потрібно також оцінити диплом бакалавра? Чи можна тільки догрузити диплом бакалавра?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1563578579T Offline
    t1563578579T Offline
    Helen D 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Я теж не заповнювала при подачі. Мені приходив запит від офіцера на Travel form and update Background form.
    1 Reply Last reply
    0
  • t389276174T Offline
    t389276174T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Народ, а хто здавав недавно, прийшли результати?? Я чекаю з неділі Око тіпає 🤪
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Stolova
    wrote on last edited by
    Подаватись
    1 Reply Last reply
    0
  • t207780060T Offline
    t207780060T Offline
    Yas
    wrote on last edited by
    в список тем які я додала, знаходяться питання: - з офіційного ютуб каналу, книжок та сайту селпіп (безкоштовні ресурси) - з деяких допоміжних ресурсів, careeraxis та інші сайти, якщо тема підходила - з питань якими ділились люди в минулому чаті і цьому чаті недавно + теми які були в мене і мого чоловіка на екзамені. t.me/prcuaet/297888/298106 зокрема, мені попалась картинка про яку вже раніше говорили в чаті, і чоловіку інша картинка.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5946110333T Offline
    t5946110333T Offline
    Ivanna Shtohryn
    wrote on last edited by
    Доброго вечора.Підкажіть будь ласка може в когось була така ситуація в дитини visitor record закінчується в квітні а паспорт в серпні, що робити?Коли паспорт можна продовжити за 2 міс до закінчення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Так, це колосальна робота зібрати все до купи. Стільки матеріалу, що я геть заплуталася. Це потрібен рік, щоб перечитати і передивитися всі поради і підказки. Я якось у розпачі в не можу зібратися до купки…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Если это на федеральный уровень то насколько я понял надо ждать AOR там всё скажут, що не вистачало та треба додати
    1 Reply Last reply
    0
  • t993568926T Offline
    t993568926T Offline
    April Wool
    wrote on last edited by
    Э 2 питання. 1. Чи треба/можливо отримати work permit для дитини 15 років? 2. Як податися на нову в'їздну візу, якщо study permit ще в дорозі, а попередній закінчуется скоро
    1 Reply Last reply
    0
  • t974152774T Offline
    t974152774T Offline
    Svitlanka
    wrote on last edited by
    Margo Balunova, Grosmeister
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    То Вам перелік документів для дорослого?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    ✊Одна з найбільших спільнот Українців в Канаді 🇺🇦🇨🇦 ➡️Інформаційний канал ⬅️ t.me/UKRinCA Де публікуються актуальні новини, зміни в законодавстві, корисні поради, цікаві факти та оголошення, які стосуються Українців в Канаді. 🇺🇦🌻 🇺🇦🇨🇦 🇺🇦Головний чат Українці в Канаді🇨🇦 Приймайте участь в спілкуванні, обговорювані важливих питань, давайте та приймайте слушні поради. 🇺🇦Чат адаптації в Канаді 🇨🇦 Для тих, хто прибув до Канади та проходить адаптацію безпосередньо. Допомога один одному ✊ 🇺🇦Чат авто в Канаді 🇨🇦 Тут ми обговорюємо питання, повʼязані з авто та все, що з ним повʼязане (тести, курси, екзамени, СТО, купити/продати, відремонтувати) 🇺🇦Чат Українці у Альберті Українська спільнота в провінції Альберта (Калгарі, Едмонтон, інші містечка та околиці)м 🇺🇦Поїздки на відпочинок до Банфу з Калгарі🇨🇦 Постійні денні екскурсії з Калгарі по різним місцям національного парку 🇺🇦Робота Калгарі🇨🇦 Для пошуку роботи, допомоги, пропозицій, вільних вакансій в місті Калгарі с 🇺🇦Пошук житла в Калгарі Обговорюємо питання житла, переїзду, Оренда та купівля житла. С 🇺🇦Чат Українці у Британської Колумбіі 🇨🇦 t.me/UkrWorkVanc 🇺🇦Українці в Онтаріо 🇨🇦 t.me/UkrOntario 🇺🇦Українці у Квебеку🇨🇦 t.me/UkrQue 🇺🇦Чат Українці у Манітобі🇨🇦 t.me/UkrInManitoba 🇺🇦Чат Українці у Саскачевані t.me/UkrSaskatch 🇺🇦Uber Eats Canada🇨🇦 Допомога з реєстрацією та робота в доставці їжі 🇺🇦Uber taxi 🚕 Canada Допомога з реєстрацією та робота в таксі 🇺🇦Послуги Українців в Канаді Тільки тут ви можете безкоштовно про рекламувати свої послуги, або знайти послуги інших для себе 🇺🇦Українці в Airdrie Alberta 🇨🇦 Наша невеличка спільна українців в містечку Airdrie 🇺🇦Permanent Resident in Canada 🇨🇦 тільки важливі питання повʼязані з PR у Канаді. 🇺🇦Друзі Розважальний чатик, пошук друзів, зустрічі, спілкування
    1 Reply Last reply
    0
  • t647304929T Offline
    t647304929T Offline
    Діма
    wrote on last edited by
    Від WES треба оцінка обох.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя