PR CUAET
-
Так, але також є судова практика, де вже можуть бути позитивні рішення в подібній ситуації. І хіба гуманітарна програма - це не майстерність обгрунтування? 😉
-
Tef. Мені треба скласти на а2, як дружині основного апліканта. Тренуюсь по книжці і відео в ютубі
-
Ще більш безвідповідального допису на аплікацію про не бачила. Не повертався, грузило погано, то можливо треба було спробувати завтра передивитися чи спробувати інший гаджет? Вам повернуть або відхилять заявку,а ось тільки на це ви втратите чимало часу.
-
А от питання. Якщо подавати на апеляцію. Чи в процесі судової справи. Чи дає це право на легальне перебування в Канаді? 🤔 бо поки до цього дійде всі можливі дозволи вже закінчаться
-
А коли був у вас другий портал?
-
В кожній програмі написано про мову і рівень, а ми розгадуємо ці загадки 😝
-
Тогда во время «голодных игр» много аппликаций приняли. Как разгребут июль - дальше быстре должно пойти. Когда EOI заработала в начале октября, то провинция уже даже выдавала номинации по аппликациям принятым после приглашение по EOI. Я ожидаю ускорения после июльских…
-
Привіт всім. Подався 05.11.24 по oinp на федеральний етап, біометрії ще не було. Мій work permit закінчується в цьому році 29.12.25. Варто продовжити work permit, чи податись на bridging open work permit? Чи до того часу я отримаю pr. В кого які думки? Дякую
-
Зараз мене вивело на форми, які треба підвантажити… але імʼя я ще ніде не вказувала, це ок?