PR CUAET
-
Ще більш безвідповідального допису на аплікацію про не бачила. Не повертався, грузило погано, то можливо треба було спробувати завтра передивитися чи спробувати інший гаджет? Вам повернуть або відхилять заявку,а ось тільки на це ви втратите чимало часу.
-
А от питання. Якщо подавати на апеляцію. Чи в процесі судової справи. Чи дає це право на легальне перебування в Канаді? 🤔 бо поки до цього дійде всі можливі дозволи вже закінчаться
-
А коли був у вас другий портал?
-
В кожній програмі написано про мову і рівень, а ми розгадуємо ці загадки 😝
-
Тогда во время «голодных игр» много аппликаций приняли. Как разгребут июль - дальше быстре должно пойти. Когда EOI заработала в начале октября, то провинция уже даже выдавала номинации по аппликациям принятым после приглашение по EOI. Я ожидаю ускорения после июльских…
-
Привіт всім. Подався 05.11.24 по oinp на федеральний етап, біометрії ще не було. Мій work permit закінчується в цьому році 29.12.25. Варто продовжити work permit, чи податись на bridging open work permit? Чи до того часу я отримаю pr. В кого які думки? Дякую
-
Зараз мене вивело на форми, які треба підвантажити… але імʼя я ще ніде не вказувала, це ок?
-
Не знаю, але думаю що ні. Тільки потенційні біженці отримують ворк перміти. Пару людей з роботи у дружини звільнялося по причині відмови у біженстві (здається через 1.5 роки) Але гуманітарні випадки швидко дивляться, але відверто, 80-90% притягнуті «за вуха». Той самий суддя може сказати те саме: вчіть мови, переїздіть, молодшайте (так не скаже, але 18-ти річним може порадити старішати в плані знань мови і досвіду)
-
Підкажіть будь-ласка, якщо зі свого акаунту подаю чоловіка окремо. На питання в опитувальнику, даю відповіді всі від нього… але ніде нема питання про його імʼя, прізвище… як система знатиме що це від нього аплікація? Я щось заплуталась…
-
На ютубі лисий з Канади зробив відео, що не прийняли людину з Манітоби. От він і переживає.
-
Я розумію що офіцер отримає потім цю інформацію, нічого не скриваю, я питала чи варто писати про намір поїхати в Україну коли я ще не була фактично там 3 роки Як маєте якісь докази, що поїздка через серйозні причини приведе до відмови то скиньте сюди, в іншому випадку то тільки ваші здогадки і страхи