PR CUAET
-
Я розумію що офіцер отримає потім цю інформацію, нічого не скриваю, я питала чи варто писати про намір поїхати в Україну коли я ще не була фактично там 3 роки Як маєте якісь докази, що поїздка через серйозні причини приведе до відмови то скиньте сюди, в іншому випадку то тільки ваші здогадки і страхи
-
Я десь маю поставити галочку що подаю для свого чоловіка?
-
Я маю знайомих які отримали pr( я вже писала про це) по гуманітарній а потім коли подали вже на громадянство офіцер перевіряючі їх документи побачив що вони їздили в свою країну . В них забрали pr і вони виїхали з Канади. В мене нема загадок і страхів . Я доросла людина і опираюсь тільки на факти
-
Дякую за відповіді! Маєте посилання? Бо ті що я переглядала, то або окремо зі свого акаунту або сімейна заявка…а тут з мого акаунту подається чоловік.
-
Коли загружу форми, тоді б мало побачити на кого заявка? Чи як? Переживаю що оплачу і буде ще 1 заявка на мене.
-
17.11 - Подача Январь - aor и био 1.11 - запрос милитари 6.11 - eligibility и запрос финансы 24.01 - medical passed (какую-то старую засчитали, новой не просили) ?.02 - с кабинета исчезло медикал. Надеюсь, к final decision. Я так понимаю у всех рано поздно апдейт по медицине просто исчезает?
-
Дякую! Значить заповнюю як від нього… опитувальник так само як і від себе…. Нічого не вказувати що хтось за когось подає… просто форми на нього заповнити і загрузити… зрозуміла. Ще раз дякую.
-
Не питайте. Йому відписало консульство, що приймуть
-
Якраз дуже добре читала про програму