PR CUAET
-
Тобто школу вписали в education?
-
Так У багатьох зникає
-
Дуже дякую за відповідь :) Сподіваюсь що портал 2 вам прийде швидко)
-
Це моя кума. Вона не з України. В відмові було вказано чітка причина.
-
Вітаю ! Чи може хтось допомогти в такій ситуації. Неправильно заповнили і відправили декларацію за 2023 рік , тепер потрібно заплатити гроші . Деталі уже по факту. Дякую
-
Доброго времени суток. Кто-нибудь апдейтил IRCC по поводу нового WP и нового паспорта? Как это лучше сделать чтобы они точно все получили? Спасибо.
-
Гілку почищено Далі без «будь ласка». Працює бот і функції 1/3 Дякуємо,
-
Привіт друзі! При заповненні IMM5562 Your travels. Чи можу я вказати наприклад: Чехія з jan 2023 - dec 2023 To work 364 days А далі одноденні поїздки в тому самому проміжку часу наприклад : july 2023 Germany To apply pasport for visa 1 day Aug 2023 Germany To pick up passport 1 day Просто є 5 однодневних поїздок і так воно матиме якусь структуру типу жив в Чехії весь час і по справам їздив туди сюди. Чи я маю додавати перебування в Чехії як новий товар після кожного одноденного виїзду з Чехії?
-
Відповідати з імейла і від імʼя головного апліканта за всіх , в одному імейлі
-
Якщо три людини в заявці і прийшло три листи на різну пошту з Порталами 1, відповідати на якийсь один лист і включати туди дані по всій родині чи відповідати на кожен лист окремо по кожному апліканту?
-
З офіційного сайту ІРСС :)
-
Ну якщо ви вказували до цього що жили в Чехії то не треба розбивати.
-
Є апдейти як забукати слот?
-
@OstapBosak
-
Понял, спасибо! :)
-
Їм не треба повідомляти про новий WP Вони його вам і видали Паспорт можна відправити через веб форму , якщо є АОР
-
пишіть мені.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, скільки зазвичай проходить часу від отримання AOR до наступного кроку? Stream: CEC. Відправили документи, заплатили та отримали AOR 17 січня.
-
То її сюди взагалі не додавати?
-
Не ВНЖ а тимчасовий захист, так я вказую Чехію як країна перебування більш ніж 6 міс
12 Jan 2024, 17:45
418288/471249
4 minutes ago