PR CUAET
-
Понял, спасибо! :)
-
Їм не треба повідомляти про новий WP Вони його вам і видали Паспорт можна відправити через веб форму , якщо є АОР
-
пишіть мені.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, скільки зазвичай проходить часу від отримання AOR до наступного кроку? Stream: CEC. Відправили документи, заплатили та отримали AOR 17 січня.
-
То її сюди взагалі не додавати?
-
Не ВНЖ а тимчасовий захист, так я вказую Чехію як країна перебування більш ніж 6 міс
-
Ви в Чехії були внж я так розумію. Це не поїздка, а проживання. До цього в розділи проживання мали вказувати в яких країнах проживали
-
Що саме ви маєте на увазі вказували до цього де? Питання полягає в тому чи можна вважати одним періодом перебування в Чехії чи факт того що я робив інші поїздки (під час того як жив в Чехії) розбиває перебування в Чехії на декілька періодів ?
-
Дзвоніть їм питайте, або ноутси замовляйте
-
11.11.2023
-
Хоча б хтось дав відео як заповнювати на дітей. Нічого не зрозуміло що куди вписувати 🫠
-
В нас вже були такі випадки тут. Скоріш за все пришлють ще раз портал 1 або відразу портал 2 коли повернетесь. Коли ви подали анкету?
-
Як ви знаєте які офіси обробляють Вашу заявку? Я отримала AOR, бачу лише Сідней.
-
Не. То була не я)). Дякую що відповіли.
-
Тобто просто як тут. Чехія один великий період і далі декілька невеликих поїздок не зважаючи на те що вони у тей самий період в який зазначено що ми були в Чехії правильно?
-
А ну ок, нехай переживає 😅
-
Наступний крок - запит на біометричні дані 2-3 місяці термін очікування в середньому
-
Один період. Ви в Чехії жили а не подорожували в неї
-
Ви раніше не ставили тут це запитання бо колись про таке питали то тій людині відповіли що прийняли
-
По візітор візі не видають WP
12 Jan 2024, 17:45
418302/471021
4 minutes ago