PR CUAET
-
Що саме ви маєте на увазі вказували до цього де? Питання полягає в тому чи можна вважати одним періодом перебування в Чехії чи факт того що я робив інші поїздки (під час того як жив в Чехії) розбиває перебування в Чехії на декілька періодів ?
-
Дзвоніть їм питайте, або ноутси замовляйте
-
11.11.2023
-
Хоча б хтось дав відео як заповнювати на дітей. Нічого не зрозуміло що куди вписувати 🫠
-
В нас вже були такі випадки тут. Скоріш за все пришлють ще раз портал 1 або відразу портал 2 коли повернетесь. Коли ви подали анкету?
-
Як ви знаєте які офіси обробляють Вашу заявку? Я отримала AOR, бачу лише Сідней.
-
Не. То була не я)). Дякую що відповіли.
-
Тобто просто як тут. Чехія один великий період і далі декілька невеликих поїздок не зважаючи на те що вони у тей самий період в який зазначено що ми були в Чехії правильно?
-
А ну ок, нехай переживає 😅
-
Наступний крок - запит на біометричні дані 2-3 місяці термін очікування в середньому
-
Один період. Ви в Чехії жили а не подорожували в неї
-
Ви раніше не ставили тут це запитання бо колись про таке питали то тій людині відповіли що прийняли
-
По візітор візі не видають WP
-
Робити багато розділених періодів замість одного?
-
Тобто додавати наприклад Чехія 100 днів Німеччина 1 день потім Чехія 60 днів Німеччина 1 день так?
-
Додавате подорож коли заїджали в Чехію в перший раз до набуття там статусу. А потім відповідно подорож до Німеччини і т.д
-
Тобто через те що вона зазначена в IMM0008 як країна в якій я проживав більше ніж пів року її не треба заповнювати в IMM5562 так?
-
Доброго дня! Чи можна списувати купівлю обладнання для бізнесу (solo proprietorship) у британській Колумбії, якщо купівлю було оформлено на дружину?
-
Яке консульство ?
-
Вітаю,підкажіть будь ласка а що ви вказували у розділі current occupation?
12 Jan 2024, 17:45
418309/471933
less than a minute ago