PR CUAET
-
Так, інакше б люди з ума сходили розбивати це все на періоди після кожної поїздки. З Чехії доречі у вас довідку про несудимість запросять.
-
Можливо у вас є відповідь і на моє попереднє питання, сюди заповнювати в'їзд/виїзд чи початок/кінець тимчасового захисту? Бо це різні дати, а в аплікації спочатку питають де був а потім питають початок та кінець статусу тому якось не зроміло про що мова йде
-
Так, про Торонто чула, а Едмонтон поки що тиша 📵
-
Вітаю.так , якщо це обладнання задіяне в бізнесі. Обладнання вартістю більше 500 Дол амортизується.
-
Я вже так точно не пригадаю але наприклад я жив Балтійський країни. І коли розірвав контракт з роботодавцем то мій статус змінився з worker на visitor. Ну виїхав з країни через місяць я відповідно вже в статусі visitor. І то вже була "подорож" із Балтики до Канади. А коли у вам статус захисту закінчився чи по факту виїзду з Чехії чи ви раніше відмовилися чи вже в Канаді він закінчився то вам видніше. Може людей з такою ж ситуацією спитайте як вони то заповнювали
-
Не видно. Сідней у більшості це той офіс який зазвичай приймає перші стадії на AOR. Який офіс вас далі буде обробляти - рулетка. Далеко не факт що Sydney
-
Дякую)
-
Поздравляю! Жду eCoPR c 10 декабря. Когда у вас был Portal 2?