PR CUAET
-
Доброго вечора. Може хто підкаже. У дружини за 2,5 місяці закінчується закордонний паспорт. Ми подались на ПР. Звідти прийшла відповідь, щоб дружина оновила паспорт (має бути пів року до закінчення строку його дії мінімум) Ми запланували за пів місяці поїздку в Едмонтон щоб продовжити їй паспорт на 5 років (не міняти на новий). Запитання наступне. У моєї доньки паспорт закінчується у вересні. У неї study permit (їй 17 років). Природньо, що якщо у березні ми не отримуємо ПР, то офіцер запросить оновлений паспорт вже доньки. А за правилами консульства Едмонтона ми можем приходити в живу чергу на продовження дії паспорта в порядку живої черги за 2 місяці до його закінчення, тобто аж у липні. Чи можливо к нашому консульстві пояснити ситуацію, щоб вони разом з паспортом дружини оновили і паспорт доньки? Я чув, що там хамлять страшно і нічого не можна навіть спитати. Може у кого був відповідний досвід? Дякую.
-
Читайте уважно офер - там має бути написано.
-
Это 100% информация? Читала, что иногда там нельзя оплатить, сбои с терминалом
-
Вот я слышала много об этом Лучше заранее через банк Спасибо!
-
верно. если есть вп на 3 года, а срок рассмотрения 10 мес, то текущего с головой хватит. можно всегда подать на visitor record. можно просто выехать каждый выбирает свой вариант. мне пока слабо верится, что inland будет более 1 года, тк очень много лет inland справлялся за 1-1.5г
-
Не продовжать доньці, не раніше чим за два місяці до закінчення терміну. Була в Едмонтоні в січні, люди приїхали з іншої провінції та просили продовжити паспорт дитині 6 років( до кінця терміну було 2 місяці та 2 тижні) сказали що можете приїхати через два тижні, просили 2 години, їх навіть не слухали
-
Спробуйте зателефонувати і спитати.Ми робили паспорта мені і чоловікові.Також потрібен паспорт був для онуки ( коли летіла, їй було 6 місяців і паспорта не було).Ми попросили зробити і їй, нам пішли на зустріч і оформили.Розмовляли дуже толерантно.А от слоти ловили 6 місяців, ще той квест.Тепер старщій онуці потрібен новий паспорт, теж 4 місяці не могли зловити слот, потім чпрез Дію після нового року поставили в чергу. Вже другий місяць пробуємо записатися, а дія втдає, що ми в черзі....
-
Вітаю, повернули аплікацію Provincial Nominee, неповне Schedule A. Написали, повернули з аплікацією гроші. Потрібно виправити помилки. Тепер потрібно завантажувати апдейтід документи. Скільки потрібно платити знову? І після подання знову чекати 5 місяців? Сподіваюсь на ваші поради, дякую 🙏 заздалегідь
-
Привіт, підкажіть будь ласка, що правильно вказати при заповненні EOI, якщо CELPIP 8,8,8,5, і Average при цьому 7. Вказувати що 6 і більше, орієнтуючись на Average, чи 5 і більше, орієнтуючись на саму низьку оцінку? Завчасно дякую