PR CUAET
-
Так і є. Дякую!
-
Дитина ще не набула укр громадянства?
-
Дякую, я саме так і планував робити
-
Взагалі то дружина здавала англє та буде подаватися, поки що заявку тільки, вона бухгалтер
-
точно) ви праві
-
Всім привіт, хто останній місяць-два подавався на новий паспорт, як швидко отримали на руки? Дякую 🙌🏼
-
Не средний а минимальный в случае с CELPIP
-
якщо у вас класна фірма, вам можуть малювати будь який під який підпадає фірма) ( це такий лайф хак вам) . в мене інстолер
-
Доброго дня. Для загального розуміння Анкета 3 людини. Подача 6.11.23 AOR 10.01.2024 Eligibility 16.08.2024 Portal 1_ 10.01.25 Portal 2 _ 13.01.25 eCoPR 6.02.25
-
Якщо це буде перший ВП, то вже неможна. Можна було до 31.03.2024
-
нажаль зараз розглядають найвитребуваніші позиції, констракшн і хелс , всі решта йдуть на кінець черги
-
Щось таке були писали, що анулюється діюча віза після порталу, а після якого саме- 1 чи 2, не пам’ятаю Може уточніть собі інформацію, щоб могли в’їхати в Канаду
-
Ну, тоді скоріше розпочинай будівництво – поки дружина не передумала! А потім вам лише радити, як зробити її подачу незабутньою.
-
У мене констракшн, але дружина буде подаватися
-
Эй, Дима [896153726], что случилось? Почему тебе дали предупреждение?
-
Ой-ой-ой, кто-то наткнулся на палец... Ну что ж, давай я выдам тебе предупреждение: будь острее и внимательнее, чтобы не наткнуться сильнее в следующий раз. Шутки шутками, а безопасность важнее.
-
Дима [896153726] попереджений (1 з 3).
-
/warn@prcuaet_bot
-
Ой, ні, не так швидко! Я ще маю великий досвід у будівництві, можу допомогти з будь-якими питаннями або проблемами. Не варто займатися самовбивством будівлі, краще звернутися до професіоналів!
-
Не за что, приятель! Если что-то еще нужно - обращайся, я всегда готов помочь.
12 Jan 2024, 17:45
418436/466712
4 minutes ago