PR CUAET
-
В цьому телеграмм каналі всі відміни і модератори працюють на волонтерських засадах. Ми намагаємось допомогти нашій спільноті знайти відповіді на безліч питань і викликів життя. Ви також можете допомагати, якщо у вас є знання і бажання. Всі хто відповідає на питання вже є волонтерами, бо вони нікому і нічого не винні. Головне щоб відповіді були правильні і не нашкодити.
-
Вам зараз ніхто нічого чітко не зможе відповісти, бо інформації по програмі,що відкриється 31го березня,ще немає. Відповіді тут будуть опираючись на анонс та минулі аналогічні програми. В анонсі було сказано,що досвід має бути від 6 місяців протягом останніх 3х років. Тобто Ви маєте за останні 3 роки напрацювати мінімум 6 місяців по 30(і більше) годин/тиждень. Все, що меньше 30ти годин враховуватися не буде.
-
Нажаль ні програми розраховані на працівників, які підтримують канадські сім'ї приватно. Праця у діт.садочках та домах для похилих людей(якщо саме вони Ваші работодавці) не підходить. Але сім'ї часто наймають додаткову допомогу через приватні агенції по ціх сервісах. Тоді (якщо навіть Ви прийшли у діт.садочок або nursing home) але від агенції і маєте робочий контракт, такий досвід буде зараховано. Але ж таки знов повторюся. То є інфа з минулих програм. Чекаємо як воно буде насправді.
-
У вас закриті приватні повідомлення, напишіть мені, щоб я не флудив.
-
Вітаю , якщо ви на заробітній платі Ви можете вирахувати вартість матеріалів, за які ви заплатили (або які були оплачені за вас і включені у ваш дохід), якщо ви відповідаєте всім наведеним нижче умовам: За вашим трудовим договором ви повинні були забезпечити та оплатити постачання Ви використовували приладдя безпосередньо у своїй роботі Ваш роботодавець не повертав і не повертатиме вам ці витрати Ви зберігаєте у своїх записах копію форми T2200 , Декларація про умови праці , яку заповнив ваш роботодавець Витратними матеріалами є лише ті матеріали, які ви використовуєте безпосередньо у своїй роботі, і ні для яких інших цілей. До витратних матеріалів входять канцелярські товари, марки, тонер, чорнильні картриджі, карти вулиць, довідники, одноразові маски, одноразові рукавички та дезінфікуюча рідина. До витратних матеріалів не входять такі предмети, як портфелі чи калькулятори.
-
Напишіть будь ласка по якому ноку подаётся ваша дружина, не можу знайти інформацію про нок 11100 без CPA
-
Доброї ночі. Маю зробити візітор рекорд для дитини. Довідку зі школи отримали тиждень тому. Можна цю довідку додати до заяви,чи треба брати нову з датою на день подачи документів?
-
20 грудня 2024 подача, 28 січня 2025 отримано паперовий поштою.
-
Я можу помилятися, але думаю, що мається на увазі активний запис в послугах 🤷♀️ В мене ось так було і всіх прийняли без питань.
-
Що саме не виходить? Є відео покрокове в ютубі. А то до вас зараз набіжать помагальщиків в особисті. Нікому дані не передавайте окрім ліцензованих міграційних консультантів