PR CUAET
-
Вітаю , якщо ви на заробітній платі Ви можете вирахувати вартість матеріалів, за які ви заплатили (або які були оплачені за вас і включені у ваш дохід), якщо ви відповідаєте всім наведеним нижче умовам: За вашим трудовим договором ви повинні були забезпечити та оплатити постачання Ви використовували приладдя безпосередньо у своїй роботі Ваш роботодавець не повертав і не повертатиме вам ці витрати Ви зберігаєте у своїх записах копію форми T2200 , Декларація про умови праці , яку заповнив ваш роботодавець Витратними матеріалами є лише ті матеріали, які ви використовуєте безпосередньо у своїй роботі, і ні для яких інших цілей. До витратних матеріалів входять канцелярські товари, марки, тонер, чорнильні картриджі, карти вулиць, довідники, одноразові маски, одноразові рукавички та дезінфікуюча рідина. До витратних матеріалів не входять такі предмети, як портфелі чи калькулятори.
-
Напишіть будь ласка по якому ноку подаётся ваша дружина, не можу знайти інформацію про нок 11100 без CPA
-
Доброї ночі. Маю зробити візітор рекорд для дитини. Довідку зі школи отримали тиждень тому. Можна цю довідку додати до заяви,чи треба брати нову з датою на день подачи документів?
-
20 грудня 2024 подача, 28 січня 2025 отримано паперовий поштою.
-
Я можу помилятися, але думаю, що мається на увазі активний запис в послугах 🤷♀️ В мене ось так було і всіх прийняли без питань.
-
Що саме не виходить? Є відео покрокове в ютубі. А то до вас зараз набіжать помагальщиків в особисті. Нікому дані не передавайте окрім ліцензованих міграційних консультантів
-
Це якщо у вас попередні ворк перміт закінчився для роботодавця
-
Роботу
-
Можна, але здається там її і не треба
-
Попросили заполнить форму и дать пояснения почему не проходилась обязательная срочная служба, если по закону все должны. Им в ответ была отправлена форма; письмо с объяснением почему не служили, и копия с переводом приписного. Через несколько дней после этого пришло eligibility.
-
А подскащите что именно по милитари спрашивают, это доп анкета или военный билет/приписное?
-
Я прийшла продовжити паспорт,а вони при мені рахували дні,щоб більше 2 міс.не було.