PR CUAET
-
Це точно . Не федеральний ,а якійсь феодальний рівень 😅 Відчуваю себе кріпаком . Подивиться імейл з першого порталу .
-
Доброй ранок. А є тут engineer, хто підтвердився у Онтаріо? Поділіться досвідом. Буду вдячна
-
Я особисто описав би цю ситуацію в листі. Мовляв, нависає необхідність короткочасного повернення в Україну, бо поставлена в такі умови для оновлення документів. Який це стрес і небезпека тощо. Щось таке. Соломку б прагнув підстелити точно.
-
У дітей проходження мед.огляду також дійсне 5 років? Чи ні?
-
Доброго ранку, підкажіть,будь ласка,чи подавався хтось на продовження WP, якщо закінчується паспорт у чоловіка через 10 місяців.Чи комусь продовжили? З листом з поясненням.Дуже дякую
-
Добрий ранок. А чи має різниця заочна форма чи стаціонар? Я закінчував заочну форму післядипломної освіти в КНУБА. Знаю для ПР немає різниці чи то заочна чи ні. Дякую
-
Дякую!
-
Це звичайно дуже довго🥲
-
Я сдала біометрію. Прийшло одразу з АОR
-
Вам треба платити знов всю суму, але вони повинні були повернути вам всі гроші. І так ви повертаєтесь до початку черги і чекати вам знову 5 або більше місяців.
-
Тож, чекаємо на сьогоднішню статистику, сподіваємося бути в ній🙏
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можу я подати окрему заявку на отримання wp для 18 річної дитини зі свого кабінету, чи треба створити окремий аккаунт на ім'я дитини та подавати звідти? Дякую заздалегідь.
-
Офіси не знаю, ми писали і дзвонили- тиша
-
А у вас як?
-
5 місяців і ще досі жодного руху. Навіть запрошення на біометрію, взагалі нічого
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи можу я подати окрему заявку на отримання wp для 18 річної дитини зі свого кабінету, чи треба створити окремий аккаунт на ім'я дитини та подавати звідти? Дякую заздалегідь.
-
Народ, что нужно с собой чтобы получить паспорт? Вытяг с резерва? Старый паспорт?
-
Дякую
-
подаєтесь зі старим, якщо їм потрібно буде, запитають новий пройти
-
Дуже шкода бо кейс цікавий. Ми також про подібне думали
12 Jan 2024, 17:45
418648/461613
4 minutes ago