PR CUAET
-
Добре Успіхів
-
Дякую. Ми вирішили дещо по іншому саме нашу ситуацію. Якщо все дійде до щасливо кінця тоді поділюся.
-
Є хтось хто вже отримав паспорт Укрпоштою? Як швидко доставили?
-
тоді, мабуть, немає сенсу дивиися на всі ті офіси
-
депендент не перестает быть депендентом, даже если у вас появляются новые дети. более того, факт депендента фиксируется на день подачи анкеты, а не после 3х лет
-
Та сама ситуація! Подала ще 31 липня, досі не отримала WP
-
Вітаю, напишіть мені в особисті
-
Вітаю, можливо комусь вдалося підтвердити свій запис в консульстві в Оттаві, на серпень?
-
Еще ничего не получали.
-
Написали вам
-
Ні в нас та ситуація що депендент сінгл але за надцять років очікування результату у нас зʼявився маленький канадський громадянин 😊І хоча депендент сінг тобто без комон лав і звичайно без одруження але невідомо як офіцери приймуть цю ситуацію 🤷🏻♀️
-
t.me/prcuaet/55035/443342
-
Я наверное чего то не понимаю в этой программе… К примеру Келовна чисто англоязычный город. Там французским и не пахло. Как туда может быть франкоязычный стрим?
-
Яка посада в основного?
-
Ось такий формат ми беремо
-
qr код и номер справки тоже надо скрывать. она елементарно находится через эти данные и то, что вы имя замазали не имеет никакого значения
-
Привіт всім! Подали на українську програму возьєдняння сімї, але оце думаю чи варто паралельно подати на звичайне спонсорство. Хтось знає чи можна буде після отримання AOR по українській програмі подати на work permit (так само як після отримання AOR на спонсорстві)? У мене перміт не CUAET, тому думаю чекати цього AOR та подати на перміт продовження, чи подати на спонсорство і там чекати AOR, щоб подати на work permit. Дякую за будь-які поради♥️
-
Та дитина народжена уже громадянин Канади. То питань не повинно бути..
-
доречі сьогодні п'ятниця. Минулої вони ні одного екопра не прислали, видихали перед вихідними. Побачимо, що сьогодні буде
-
Аналогично
12 Jan 2024, 17:45
418682/459611
4 minutes ago