PR CUAET
-
може знаєте, чи є програма для некваліфікованих працівників? вона нова. там начебто френч був на 5?
-
Підкажіть будь ласка яку заяву ви додавали, якщо додавали??
-
так це рішення по еліджібіліті, це не фінальне рішення. зайдіть в gckey і подивіться, можливо там є листи. Зазвичай коли пройшли еліджібіліті, то має прийти pre-arrival services letter
-
Дякую ☺️
-
Добрий ранок. Хто вже отримав ФД і Портали. Скажіть, що значить цей пунк? Ми не отримали ніякого повідомлення, нема ще ФД. Сказали чекати впродовж 2-х днів.
-
Хто підтвердив свій диплом або перекваліфікувався на медсестру? Напишіть,будь ласка,в особисті.Буду вдячна! 🙏
-
Нет. Еще не выставили . Каждая комьюнити должна выставить свой сайт где будет вся информация по программе и список профессий
-
Хто підтвердив свій диплом або перекваліфікувався на медсестру? Напишіть, будь ласка, в особисті. Буду вдячна! 🙏
-
Розглядають справді жовтень та листопад, січень отримує аори. Грудень не на черзі щоб його розглядали. Коли закінчать листопад, почнуть грудень еліджибиті
-
Дякую
-
Ну то ви не побачите ФД і сповіщення ніякого. лише зможете подивитись COPR номер і після нього приходять портали. Але дивно, що ви не зробили gckey акаунт...
-
Я переделала заявку от dHL
-
Бажаю вам як скоріше отримати запит на біометрію ❤️
-
Ми його ще в серпні отримали. В GCkey не реєструвалися. Тільки в трекері
-
Один Ecopr сегодня
-
З 12-17 теж ніхто не отримує
-
17.11 получается магическая дата.. аппликации до и после порталы уже получают, а 17 - нет :(
-
Кажіть вже прямо, на що схоже ?!
-
#CCB новини 🚨
-
Ви знаходитесь у Volet 1. Те, про що Ви говорите, це Volet 2
12 Jan 2024, 17:45
418722/458890
4 minutes ago