PR CUAET
-
#CCB новини 🚨
-
Ви знаходитесь у Volet 1. Те, про що Ви говорите, це Volet 2
-
www.quebec.ca/immigration/permanente/travailleurs-qualifies/programme-selection-travailleurs-qualifies/exigences#c276585
-
Так
-
Portal 2 - 7 лютого
-
Портали дають не раз на тиждень як раніше, а кілька днів на тиждень отже щастя прийде зовсім скоро😁
-
Доброго дня скажіть як перевірити статус ворк пермітів подалися з консультантом
-
User Даниил has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Та да Просто дивно що пропустили тиждень і пішли дали Але ж чекаємо, що нам ще робити
-
Це тільки говорить про те що вони ще не брали цей діапазон дат у роботи. Але можуть зробити у будь який момент
-
кухар
-
це та сама нова програма, де досвід роботи 1 рік?
-
У нас 28 липня подача, теж чекаємо. І якщо не буде прогресу, в березні подамо нову аплікацію.
-
В этом году порталы массово выдавали в течении двух дней 8-9 января за период 1-7 ноября, следующий аукцион щедрости 5-6 февраля за период 8-11 ноября. Проскакивали даты не в этом интервале (17.11,19.11), но это единичные случаи. Соответсвенно пару дней в месяц берут в работу наши заявки
-
дякую велике. не можу розібратися. я правильно розумію, за цією програмою достатньо мати досвід роботи кухар 2 роки та френч на 5?
-
Місто Калгарі . Всім привіт, моя жінка фотограф, шукає хлопця на фотосесію для реклами мисливської форми Параметри зріст від 185 см розмір одягу М Фотосесія триватиме годину. Замовник заплатить 100 cad Усі деталі обсудимо особисто.
-
Наши люди после Украины не верят в волонтерство
-
Ви до речі скріни обіцяли надати, відповідь від СБУ що в группі люди тут правдами і неправдами пробують слоти зловити, то що там ?
-
А моя аплікація десь в Едмонтоні щагорає)))) Вже повних 9 місяців)))
-
Зателефонуйте консультанту
12 Jan 2024, 17:45
418740/472617
about a minute ago