PR CUAET
-
Сподіваюсь на наступному тижні роздача продовжиться і ми отримаємо все вчасно
-
i френч 5, добре зрозуміла?
-
Чекаю
-
Я подалась 12. Тоже на нервах.
-
Я вже написала їм
-
В середині лютого можете звернутись до МР зі своею ситуаціею. Вони можуть допомогти пнути IRCC
-
Все це дуже напрягає
-
Я за себе не хвилююсь За дитину хвилююсь Бо ми при подачі на ворк перміт отримали той автоматичний лист, а на візітор рекорд не шлють таке І 20 березня дитину треба вивозити і завозити по тур візі
-
Так 3 місяці тому
-
Ви подались на подовження ВП?
-
Я к тому, что люди после всех перепетий не верят в добрые дела. И всюду ищут подвох.
-
Ребята, кто тут жалуется за порталы и что горит) Посмотрите на Квебек, тут люди вообще ничего не получают не в зависимости от даты подачи … Вот где и нет справедливости, так это здесь …
-
НОК: noc.esdc.gc.ca/Structure/NOCProfile?GocTemplateCulture=en-CA&code=63200&version=2021.0
-
👉🏻Мінімум 2 роки досвіду роботи (якщо закордоном був досвід, то зараховується максимум 1 рік звідти + рік пропрацювати тут) протягом останніх 5 років 👉🏻 освіта 👉🏻 французька - говоріння та слухання на 5+ рівень для головного апліканта
-
тобто френч 5?
-
Подавались платно з одного акаунту (сімейна подача). Дзвонили десь 3 тижні назад - сказали що зробили ноут для офіцерів, що довго чекаємо. Потім звернулись до депутата MP - відповіли що IRCC зараз розглядає сімейні заявки за червень 2024 і скоро до нас дійде черга. Але дуже багато сімейних заявок хто подався пізніше і вже отримали WP. Плюс чув що багато хто завис з літа по одиночній заявці. Здається просто придумали таку відповідь, щоб заспокоїти.
-
Teer 3, volet 2
-
дуже дякую!!!
-
Я зараз перевірю в який тір входить кухар, хвилину. В мене сайт лагає
-
Ну так місяць тілько почався😁. Динаміка як на мою думку дуже гарна зараз по порталам
12 Jan 2024, 17:45
418785/469005
2 minutes ago