PR CUAET
-
21 лютого 2025 р. (пт) о 13:30 на базі Суспільної служби українців Канади - Торонто (адреса: 2445 Bloor St West, ст. метро Jane) пройде безкоштовний семінар на тему "Імміграційні можливості для українців у Канаді", який проведе ліцензований канадський імміграційний консультант д-р Андрій Зав'ялов (R1034357). На семінарі поговоримо про: - продовження дозволу на роботу, - гуманітарну програму, - Canadian Experience Class, - відбори за професіями, - провінційні програми. Ви зможете поставити свої питання напряму під час або після семінару. Семінар онлайн не транслюватиметься. Запрошуємо!
-
може знаєте якій термін очікування пек?
-
такая богатая страна и не может нормально настроить процесс, чтоб не было "великого рандома" и потеряшек, чтоб все этапы шли у всех строго хронологически. любой джун напишет такую программу за 5 мин бесплатно, чтоб офицеры брали людей строго по датам.. какой-то первобытный строй
-
Я є
-
Вітаю! Коли був Р2?
-
Ми теж так зробили але ще не отримали Портал 2. Портал 1 отримали 5 лютого і відповіли того ж дня. То я вже починаю переживати
-
1. С чего вы взяли что у них не настроен нормально процесс? Вы не видите бекенда и что происходит за кулисами 2. ircc ежедневно рассматривают сотни заявок всевозможных типов. Мы не одни. 3. Прямо было сказано сто наша программа не в приоритете, поэтому надеятся на что-то глупо. Дали кэп по всеми направлениям - от него и плясать. Без обид, но ircc это огромная машина с десятками тысяч сотрудников во всей стране. Если у вас когда-то был опыт работы в крупной корпорации, а еще лучше на гос службе - вы бы поняли о чем я, и таких бы вбросов не было. Я работаю на гос службе и я вам даже не могу передать сколько нужно пройти голов чтоб получить нужное «да». Несмотря на то что работа связана с life threatening и life or death situations. Tl;dr - ircc есть в чем винить, и есть много в чем винить, но не во всем 😄
-
Дякую. Я ще почекаю. Може він пройде секюріті. Це так на майбутнє, якщо справа надовго затягнеться, то нам думаю простіше буде його перевести як такого що не претендує на ПР